Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Zuiderzeepad

€ 20,45

Het Zuiderzeepad is de lange afstandswandelroute of LAW die rond de Zuiderzee loopt. U beleeft de strijd tegen het water uit vroeger tijden en geniet van prachtige uitzichten over het IJsselmeer. U gaat rond de Zuiderzee langs beroemde vissersplaatsen en stadjes met elk hun eigen sfeer: hanzesteden als Kampen en Elburg, de Gouden Eeuw van Amsterdam, de geur van gerookte vis in Volendam, vestingen als Sloten, boerendorpen als Blaricum. Het Zuiderzeepad voert tientallen km's over speciaal voor de wandelaar opengestelde grasdijken. U wandelt tussen schapen en koeien. Doorbraak-kolken en stoomgemalen herinneren aan de strijd tegen de zee. Het pad dwaalt af van de kust naar andere waardevolle landschappen: de heide en zandverstuivingen van het Gooi, de Veluwe en Gaasterland, het kleinschalige boerenland van de Gelderse Vallei en de IJssel, en de meren van Friesland. En steeds volgt de herkenning van de oude kust. Het Zuiderzeepad begint en eindigt in Enkhuizen en gaat tegen de klok in (alhoewel u hem ook andersom kunt lopen, want hij is in twee richtingen beschreven) terug naar Enkhuizen via de Afsluitdijk. Zuiderzeepad, LAW 8, Nederlandstalig, (2017)

Het Zuiderzeepad is 490 km lang

 

Klik hier voor alle LAW en Nivon wandelgidsen

Deze route is onderdeel van de LAW's,†Nederlandse LAW Wandelgidsen, LAW Wandelpaden, wandelen door Nederland, wandelroute, lange afstand wandelpad, lange afstandwandelroutes Nederland, meerdaagse wandeltochten, GR, NS wandeltochten, te voet door Nederland, Nederlandse lange afstand wandelpaden, Hiking in Holland, Long Distance Walking Trails Netherlands, trekking, rondom IJsselmeer, Wandelnet, wandelnetwerk, lange afstands-wandelroutes, Nivon,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Zuiderzeepad
  • ISBN: 9789071068973
  • Subtitle: Wandelen rond het gouden hart van Nederland
  • Uitgever: LAW
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart