Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Zanzibar Bradt Reisgids

€ 22,00

Een bezoek aan†het eiland Zanzibar vormt vaak het tropische slot van een safari-vakantie†op het vasteland van†Tanzania.†Maar Zanzibar is op zichzelf al een hele interessante bestemming. De IndiŽrs en Arabieren ontdekten het eiland eeuwen geleden al als handelspost. Dat merk je nu nog in de kleurrijke mix van culturele invloeden. Ook de negentiende-eeuwse ontdekkingsreizigers David Livingstone en Henry Morton Stanley gebruikten het eiland als uitvalsbasis en beginpunt ter voorbereiding van hun reizen door de binnenlanden van Afrika. Maar Zanzibar is ook het†typische tropische eiland, met witte zandstranden en koraalriffen. Overigens is Zanzibar, officiŽle naam Unguja,†eigenlijk een eilandengroep waarvan Pemba†en Mafia†na Zanzibar de grootste zijn. Wij, Harry en Nasja Berg van Reisboekhandel Stanley & Livingstone hebben genoten van Zanzibar. Wij zijn er in Stone Town en omgeving op zoek gegaan naar de plekken waar Stanley en Livingstone zijn geweest. Maar we hebben ook een hele mooie fietstocht over een stuk van het eiland gemaakt. De gedetailleerde kaart, die wij uiteraard verkopen, is daar geweldig geschikt voor. Zanzibar is wel een eiland dat†haar geheimen niet zomaar†prijsgeeft. Daarom is de Zanzibar Bradt reisgids onmisbaar. Zowel voor de praktische zaken als om de mooie plekjes te vinden. Door te lezen over de achtergronden, cultuur, natuur(behoud)†en wetenswaardigheden leert u†Zanzibar te begrijpen en waarderen.†Zanzibar Bradt reisgids, Engelstalig, (juli 2017)

reisgids, reisgidsen,†travel guides Zanzibar, Tanzania, East Africa, Oost-Afrika, Africa, Afrika,

Landkaart ZanzibarReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Zanzibar Bradt Reisgids
  • ISBN: 9781784770525
  • Schrijver: Chris & Susie McIntyre
  • Uitgever: Bradt Travel Guides
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart