Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes Zuid-Limburg Heuvelland

€ 16,95

Aanstekelijke wandelgids met 18 wandelroutes in Zuid-Limburg tussen Maastricht en Vaals. De wandelingen zijn 11 tot 18 km lang en gaan voor 85% over zandpaden. Iedere routebeschrijving gaat gepaard met een topografische wandelkaart waarop de wandelroute staat ingetekend en met informatie over de bereikbaarheid van het startpunt met openbaar vervoer en auto en de aanwezigheid van horecagelegenheden onderweg. Maar naast de concrete route informatie bevat de wandelgids ook interessante beschrijvingen over het gebied en de diverse wetenswaardigheden over wat u op de routes tegenkomt. Het Limburgse Heuvelland is en blijft een buitengewoon mooi wandelgebied. Onhollands door het reliŽf dat voortdurend voor nieuwe lieflijke vergezichten zorgt. De holle wegen, steile bergpaadjes en glooiende karrensporen zijn vakkundig aan elkaar geregen tot prachtige wandelingen. De wandelingen zijn bij Bunde, Epen, Eygelshoven, Gulpen, Holset, Houthem, Kanne, Mingersborg, Noorbeek, Nuth, Schimmert, Schin op Geul, Schinnen, Schinveld, Simpelveld, Sint Geertruid, Slenaken en Vijlen. Kortom, heel Zuid-Limburg is gedekt door deze prachtig uitgevoerde wandelgids met veel achtergrondinformatie en kleurenfoto's. Maar vooral natuurlijk met hele mooie dagwandelingen. Het zijn alle rondwandelingen. Lopen door Limburgs Heuvelland, Rob Wolfs en Rutger Burgers, uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, Nederlandstalig, (2e druk oktober 2018)


wandelroutes Zuid-Limburg, Nederland, the Netherlands, wandelen, rondwandelingen, wandelpaden, Zuid-Limburgse,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroutes Zuid-Limburg Heuvelland
  • ISBN: 9789078641568
  • Schrijver: Rob Wolfs en Rutger Burgers
  • Subtitle: 18 rondwandelingen van 15 km
  • Uitgever: Gegarandeerd Onregelmatig
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart