Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes Wales Rother wandelgids

€ 16,95

Wandelroutes in Wales staan beschreven in de Rother wandelgids. Een handzame, Nederlandstalige gids met vijftig wandelroutes.† Het zijn afwisselend makkelijke, gemiddelde of zware wandelingen variŽrend van twee tot acht uur. De dagwandelingen zijn rondwandelingen en lijnwandelingen. Alle routes worden uitvoerig beschreven inclusief praktische informatie, GPS tracks, een wandelkaartje en een hoogteprofiel. Door het gebruik van symbolen kunt u snel zien of een wandeling speciaal leuk is om met kinderen te doen, of die met openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken is en of er horeca op de route aanwezig is. Voorin de gids is een inleidend hoofdstuk over het landschap van Wales, flora en fauna, klimaat, beste seizoen, de mooiste wandelingen en praktische informatie voor wandelaars. De Rother wandelgids past in de binnenzak. Wandelgids Rother Wales -† de mooiste kust-en bergwandelingen, Elmar, (2019)

Klik hier voor meer over†Wales

wandelroutes, wandelingen, wandelen, wandelgids, Wanderfuhrer, Wales, Groot-BrittanniŽ, Groot-Brittannie, Britain, Snowdonia, Cambrian Mountains, Mid Wales, Zuid-Wales, Pembrokeshire coast, Gower Peninsula, Breacon Beacons, Anglesey,†Cambrian mountains,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroutes Wales Rother wandelgids
  • ISBN: 9789038926933
  • Schrijver: Britta Schulze Thulin
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart