Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes Umbrie Walking Umbria

€ 22,95

In Cicerone's walking guide Walking in Umbria staan 40 wandelroutes in UmbriŽ beschreven. UmbriŽ†is†het Groene Hart van ItaliŽ. Een regio met glooiende heuvels en bossen waar honderden kilometers aan wandelmogelijkheden zijn. De wandelingen in deze wandelgids starten in charmante en historische plaatsen als Assisi, Perugia, Gubbio, Orvieto en Norcia en er is keuze genoeg voor ieder wandelniveau. Deze gids van Cicerone is handzaam en bevat uitvoerige routebeschrijvingen van alle wandelroutes met kaartjes en praktische informatie. Veel wandelingen zijn met openbaar vervoer te bereiken en daarover vindt u in deze gids concrete informatie. Ook bevat de gids talloze goede overnachtingsadressen in allerlei soorten en prijscategorieŽn in de buurt van de wandelroutes. Daarnaast geeft deze wandelgids ook veel informatie over de geschiedenis, cultuur, landschap, flora en fauna van Umbrie. Met kleurenfoto's die het enthousiasme voor het wandelen in Umbrie zeker aanwakkeren. Walking in Umbria, 40 walks in the green heart of Italy, Cicerone, Engelstalig, (2015)

Umbrie, Midden-Italie, Italie, central Italy, walking, wandelen, wandelroutes, wandelingen, dagwandelingen, rondwandelingen, lijnwandelingen, Alta Val Tiberina, Gubbio, Monte Cucco, Lago Trasimeno, Trasimenomeer, Orvieto, Todi, Assisi omgeving, Spoleto, Valneria, Norcia, Sibillini, Citta di Castello, wandelgidsen Umbrie,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroutes Umbrie Walking Umbria
  • ISBN: 9781852847111
  • Schrijver: Gillian Price
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart