Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes Toscane Walking in Tuscany

€ 22,95

Een goede wandelgids met wandelingen in Toscane is de Cicerone guide Walking in Tuscany. De wandelgids bevat de uitgebreide routebeschrijvingen met alle informatie van 43 meestal gemakkelijke wandelroutes in de diverse wandelgebieden namelijk in de omgeving van Florence, wandelingen aan de voet van de Apennijnen, in Alpi Apuane, bij Pratomagno en het Casentinesi Forest, in de Chianti streek, het gebied ten westen van Siena, in de Val d' Orcia, in de Maremma en op Elba en langs de Tyrrheniaanse kust. Toscane kenmerkt zich door rollende heuvels en lanen omzoomt met cipressen, gelardeerd met middeleeuwse Renaissance stadjes. Maar er zijn ook de bossen van Casentino, bergen van Apuane en de Apennijnen en mooie kusten met zandstranden. De wandelingen voeren door het mooie landschap over paden die al gebruikt werden door pelgrims, handelaren en reizigers uit vroeger tijden. Historie, cultuur en natuur worden gecombineerd. Deze handzame wandelgids geeft ook goede praktische reisinformatie, achtergrondinformatie over geschiedenis, cultuur, flora en fauna en natuurlijk de uitgebreide wandelroute beschrijvingen aangevuld met wandelkaartjes. Walking in Tuscany, Gillian Price, Cicerone walking guide, Engelstalig, (2018)


Toscane, wandelen, wandelingen, rondwandelingen, dagwandelingen, wandelroutes, hiking, walking, strolls, Italie, ItaliŽ, Abetone, Castlenuovo, Lucca, Pistoia, Florence, Radda in Chianti, Siena, San Gimignano, Volterra, Cortona, Montepulciano, San Quirico, Montalcino, Campiglia Marittima, Elbam Piombino, Pitigliano, Orbetello, Fiesole, Vinci, Artiminio, Pescia, San Pellegrino, Monte Forato, Monte Croce, Monte Procinto, Vallombrosa, Monte Falco, Falterona, Lago degli Idoli, Monte Penna, Gaiole, Volpaia, Saline di Voltera, Pienza,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroutes Toscane Walking in Tuscany
  • ISBN: 9781852847128
  • Schrijver: Gillian Price
  • Subtitle: 43 walks including Val d'Orcia, San Gimignano and the Isle Elba
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart