Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes Spaanse Pyreneeen West Ton Joosten

€ 16,95

Wandelgids deel WEST 2 Aragon van Ton Joosten bevat de routebeschrijvingen van 22 dagwandelingen en 1 twee-daagse wandelroute in de Westelijke Spaanse Pyreneeen. Hoewel er hier en daar een wandelroute van 2,5 uur bij zit, zijn de meeste wandelroutes behoorlijk stevig variŽrend van 3 tot 9 uur. Iedere wandeling wordt heel precies beschreven, ondersteund met een wandelkaart waarop de route staat ingetekend, en praktische informatie. Bij iedere wandelroute staat ook een standplaats genoemd met bijbehorende overnachtingsadressen van campings, herbergen en berghutten. Ook heeft Ton Joosten, die wel echt een kenner van de PyreneeŽn genoemd mag worden, oog voor de variatie van landschappen en de cultuur en bezienswaardigheden van de streek. De fervente bergwandelaar vindt in deze wandelgids een ruime keuze aan schitterende wandelingen door ongerept gebied. En Ton Joosten helpt u de onherbergzame gebieden te bereiken en combineren met de beschrijving van routes waarmee u met de auto van het ene naar het andere gebied kunt reizen. Wandelgids Westelijke Pyreneeen†deel 2: Aragon, Ton Joosten, Elmar, Nederlandstalig, (maart 2016)

Wandelboekjes Pyreneen met Ton Joosten

Dit is WEST 2†Aragon uit de serie van vier Nederlandstalige wandelgidsen van de PyreneeŽn van Ton Joosten

  • West 1† -† Baskenland en Parc National des Pyrenees Occidentales Frankrijk
  • West 2† -† Aragon - Spanje
  • Oost 1† -† Catalunya en Andorra Spanje
  • Oost 2† -† Ariege en Pyrenees Orientales Frankrijk
Pyreneeen, PyreneeŽn, wandelen, wandelroutes, wandelgids, wandelvakantie, meerdaagse wandelroutes, trektocht, dagwandelingen, rondwandelingen, bergwandelingen, bergwandelen, spaanse PyreneeŽn, Aneto, Posets, Benasque, Ordesa,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroutes Spaanse Pyreneeen West Ton Joosten
  • ISBN: 9789038925226
  • Schrijver: Ton Joosten
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart