Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes Samos wandelgids

€ 14,95

Wandelen op Samos is een aantrekkelijke Nederlandstalige wandelgids met 15 wandelroutes verspreid over het Griekse eiland Samos. De wandelroutes gaan over stranden en door bergen, over heuvels met kapelletjes en door groene valleien met kloosters en authentieke dorpen. Oude bergpaadjes, ruige kusten, bergen en kloven, Samos heeft het allemaal. Het zijn afwisselende rondwandelingen variŽrend in lengte 2,5 tot 5 uur en van 6 tot 14 km. Acht ervan zijn alleen met een huurauto te bereiken, maar zeven van de wandelingen zijn ook met openbaar vervoer te doen. Iedere wandeling wordt uitvoerig beschreven waarbij voor de liefhebber ook de GPS coŲrdinaten staan vermeld. Bij iedere wandeling staat ook een kaartje waarop de wandeling staat ingetekend. Voorafgaand aan de routebeschrijvingen vindt u een inleidend hoofdstuk met een beschrijving van geschiedenis, flora en fauna en klimaat van Samos evenals praktische wandeltips. De gids is uitgevoerd in een handige ringband en bevat kleurenfoto's. Wandelen op Samos, Paul van Bodegraven en Marco Barten, Nederlandstalig, (2015)

Klik hier voor meer over Samos

wandelen Samos, Griekenland, wandelroutes, dagwandelingen, rondwandelingen, wandelgids, vakantie Griekse eilanden, strandvakantie, wandelvakantie, Pythagorio, Kerkis-gebergte,† toerisme, wijnbouw, EgeÔsche Zee, Samos-stad, Pythagorio, Votsalakia, Karlovassi, Agios Konstantinos, Kokkari, Stephane, eiland van overvloed, kloosters en archeologische, Samos vakantie, wandelvakantie, reizen, eilanden Oostelijke Egeische


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroutes Samos wandelgids
  • ISBN: 9789078194231
  • Schrijver: Paul van Bodegraven en Marco Barten
  • Uitgever: One Day Walks Publishing
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart