Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes op Walcheren

€ 16,95

De 15 wonderschone wandelroutes op het Zeeuwse Walcheren beschreven in de wandelgids Walcherse wandelingen laten zien dat Walcheren een waar Wandelwalhalla is. Zon, zee, rust en ruimte zijn de ingrediŽnten van de wandelingen, maar ook de charmante stadjes Veere, Middelburg en Domburg komen aan bod. Elf dagwandelingen op Walcheren variŽren van 8 tot 22 kilometer en zijn rondwandelingen. Maar deze gids biedt ook de mogelijkheid voor een meerdaagse wandeltocht van 80 kilometer door de lijnwandelingen 12 t/m 15 te lopen. Deze mooie wandelgids geeft duidelijke routebeschrijvingen met topografische wandelkaartjes waarop de routes staan ingetekend en met praktische informatie over de bereikbaarheid met openbaar vervoer. Alle routes zijn met de bus te bereiken en op alle routes is horeca aanwezig. Slechts twee wandelingen zijn toegankelijk met de hond. Naast de wandelinformatie geeft deze gids veel cultuurhistorische achtergrondinformatie over Walcheren en is het een zeer aantrekkelijke gids met een mooie opmaak en enthousiast makende kleurenfoto's. Walcherse wandelingen - 15 wonderschone wandelingen van Arnemuiden tot Zoutelande langs de Zeeuwse Riviera, Els van den Kerkhof, Hans Corbijn en Aagje Feldbrugge, Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, Nederlandstalig, (augustus 2018)


wandelroutes, Nederland, the Netherlands, Zeeland, wandelen, te voet, voetpaden, Stichting Voetpaden Walcheren, weidevogels, Westkapelle, Veere vesting, wateren, Breezand-Oranjezon, de Manteling, Domburg, Middelburg, Vlissingen, Ritthem, Souburg, Oostkapelle, Vrouwenpolder, rondje Walcheren, Noordzeekust,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroutes op Walcheren
  • ISBN: 9789078641681
  • Schrijver: Els van den Kerkhof
  • Uitgever: Gegarandeerd Onregelmatig
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart