Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes Noord-Engeland wandelgids NL

€ 16,95

Deze Nederlandstalige wandelgids Noord-Engeland beschrijft† 60 afwisselende dagwandelingen in Noord-Engeland: het Lake District,† the Pennines, Yorkshire Dales en in Northumberland. Het zijn gevarieerde wandelingen, langs de kusten en in het binnenland. De wandelingen duren van 2 tot 6 uur. Ze zijn makkelijk, gemiddeld of soms zwaar. Het zijn rondwandelingen en lijnwandelingen. Alle wandelingen zijn met openbaar vervoer te bereiken en sommige wandelingen worden speciaal aangemerkt als 'geschikt om met kinderen te wandelen'. Deze wandelgids in zakformaat geeft nauwkeurige routebeschrijvingen, met een kaartje en een hoogteprofiel per wandeling en de praktische informatie geeft precies aan waar de wandeling begint en hoe u daar komt, wat u kunt verwachten en of er horeca op de route aanwezig is. De kleurenfoto's geven een goed beeld van de afwisselende mogelijkheden. Het inleidende hoofdstuk vertelt u meer over de streek en het wandelen in dit gebied. Rother wandelgids Noord-Engeland, Elmar, Nederlandstalig, (2018)


Wandelingen in Noord Engeland
Een blauw nummer is een lichte wandeling
Een rood nummer is een lekkere flinke wandeling
Een zwart nummer is een zware wandeling


wandelgids Noord-Engeland, noorden Engeland, Groot-BrittanniŽ, Groot-Brittannie, kustwandelingen, strandwandelingen,† nationale parken, national parks, groene wandelroutes, wandelen, wandelpaden, wandelingen, Lake District, Yorkshire Dales, Northumberland, Whitbey, Hadrians Wall, Hadrian, Hadrianus, Teesdale, Eden Valley, Swaledale, karstformaties, stranden, duinen, kustwandelingen, langs kastelen en landhuizen, Keswick,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroutes Noord-Engeland wandelgids NL
  • ISBN: 9789038926841
  • Schrijver: Sabine Gilcher
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart