Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes dwalen door Drenthe

€ 16,95

De 17 wandelroutes in de wandelgids Dwalen door Drenthe zijn rondwandelingen van tussen de 13 en de 20 km, met een gemiddelde van 15 km. Deze wandelingen door bos, beekdal, heide en veen lopen voor vijfentachtig procent over zandpaden, onverharde paden dus. U komt langs hunebedden, oude esdorpen, veenkoloniale overblijfselen en langs gebouwen van de Maatschappij voor Weldadigheid, maar vooral loopt u in alle eenzaamheid over stille paden. Gelukkig is er bijna altijd wel een bushalte om bij de wandelroute te komen, en is er ook ergens op de route wel een plek om de handen te warmen aan een verse kop koffie. De wandelroutes zijn in de buurt van Aalden, Aekingerzand, Assen-Westlaren, Diever, Echten, Exloo, Frederiksoord, Gasteren, Gees, Hijkerveld, Havelte, Nieuw-Dordrecht, Norg, Papenvoort, Schoonloo, Valthe en Weiteveen. In deze mooi verzorgde wandelgids met topografische kaarten waarop de routes staan ingetekend, worden de zeventien wandelingen duidelijk beschreven. Ze zijn op overzichtelijke wijze van praktische informatie voorzien. En de aantrekkelijke landschappen op de kleurenfoto's laten zien dat het de moeite waard is naar Drenthe af te reizen en de wandelschoenen aan te doen. Dwalen door Drenthe, Rob Wolfs, Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, (2018)

Klik hier voor andere†wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

wandelgids, wandelen, wandelroutes, lopen, te voet, wandelpaden, wandelingen, hiking, walking, Drenthe, The Netherlands, Nederland, wandelgids provincie Drenthe,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroutes dwalen door Drenthe
  • ISBN: 9789078641438
  • Schrijver: Rob Wolfs
  • Uitgever: Gegarandeerd Onregelmatig
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart