Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes Devon Cornwall wandelgids NL

€ 16,95

Deze Nederlandstalige wandelgids Cornwall Devon beschrijft de 50 mooiste dagwandelingen in Cornwall. Het zijn gevarieerde wandelingen, langs de kusten en in het binnenland, langs het South West Coast Path en in de nationale parken van Dartmoor en Exmoor, maar ook in het groene achterland en het veenland. De wandelingen duren van 1 tot 6 uur waarbij de meeste zo'n 2 tot 4 uur duren. Ze zijn makkelijk, gemiddeld of soms zwaar. Het zijn rondwandelingen en lijnwandelingen. Alle wandelingen zijn met openbaar vervoer te bereiken en sommige wandelingen worden speciaal aangemerkt als 'geschikt om met kinderen te wandelen'. Deze wandelgids in zakformaat geeft nauwkeurige routebeschrijvingen, met een kaartje en een hoogteprofiel per wandeling en de praktische informatie geeft precies aan waar de wandeling begint en hoe u daar komt, wat u kunt verwachten en of er horeca op de route aanwezig is. De kleurenfoto's geven een goed beeld van de afwisselende mogelijkheden. Het inleidende hoofdstuk vertelt u meer over de streek en het wandelen in dit gebied. Rother wandelgids Cornwall Devon - de mooiste kustwandelingen en veenwandelingen, Elmar, Nederlandstalig, (2016)


Cornwall, Zuidwest-Engeland, Zuid-Engeland, Engeland, Groot-BrittanniŽ, Groot-Brittannie, kustwandelingen, strandwandelingen, groene wandelroutes, wandelen, wandelpaden, wandelingen, kliffen, kloven, veenlandschap, Koning Arthur, Land's End, heide, prehistorische, prehistorie, duinen, Exmoor, national park Dartmoor, Devon, Cornwall, wandelgids,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroutes Devon Cornwall wandelgids NL
  • ISBN: 9789038924045
  • Schrijver: christian Gogler
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart