Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroutes buiten de binnenstad van Den Haag

€ 16,95

De mooie wandelgids Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag beschrijft 10 wandelroutes van rond de 11 km in Den Haag en Scheveningen en laat daarmee zien hoe groen, divers en rijk aan historie onze mooie stad achter de duinen is. De Lange Poten en het Plein worden niet aangedaan, maar natuurlijk wel het Lange Voorhout als u aan de hand van Louis Couperus wandeling 7 Willemspark doet. Ook de kleurrijke Schilderswijk komt aan bod en het door Harry Jekkers op de kaart gezette Laakkwartier. Toch wordt de op het veen gelegen kant van Den Haag minder doorkruist dan het Haagse zand. Dat is niet verwonderlijk want de duinen lonken. En de chique kant van Den Haag heeft meer groen te bieden zoals het Haagse Bos, Clingendael, het Westbroekpark, Klein-Zwitserland en het Hubertuspark. Maar het gaat zeker niet alleen om groen. Het karakter van de verschillende wijken, de inrichting van de openbare ruimte, architectuur en cultuurhistorie zijn uitgesproken onderwerp in deze wandelgids. Loek Heskes is een echte verteller, en dat is leuk want hij raakt niet uitgepraat over de architectonische hoogstandjes en historische wetenswaardigheden die Den Haag rijk is. Daarvoor neemt hij u graag mee door Haagse straten, naar pleinen en hofjes, door stadsvernieuwingsgebieden, langs beelden en naar huizen waar iets over te vertellen is. Zo komt u zelfs als geboren Hagenaar of Hagenees op deze wandelingen nog regelmatig iets nieuws te weten over Den Haag.†

Deze wandelgids bevat gedetailleerde routebeschrijvingen met wandelkaartjes waarop de routes staan ingetekend. De begin-en eindpunten van de wandelingen zijn met openbaar vervoer te bereiken en er is horeca onderweg. Het zijn vooral rondwandelingen. De gids is rijkelijk geÔllustreerd met kleurenfoto's en heeft een handzaam formaat. Op de achterflap staat een mooi gedicht over de Haagse Beek van de helaas overleden beroemde Haagse dichter Adriaan Bontebal en van Sjaak Bral.

Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag, tien wandelingen rondom het centrum, Loek Heskes, Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, Nederlandstalig, (tweede herziene druk 2017)


Overzicht van de wandelingen in den Haag


Waar is dit in hemelsnaam?

Klik hier voor andere†wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

wandelgids, wandelen, wandelroutes, wandelingen, rondwandelingen, Den Haag, The Hague, Nederland, The Netherlands, tourist, toeristische gids, toerisme Den Haag, stadswandelingen, city walks,†stadswandelingen Den Haag, wandelgids Den Haag, wandelroutes Den Haag, wandelingen Den Haag,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: Ook voor ex Hagenaars
  • Wandelroutes buiten de binnenstad van Den Haag
  • ISBN: 9789078641391
  • Schrijver: Loek Heskes
  • Subtitle: 10 wandelroutes door Den Haag
  • Uitgever: Gegarandeerd Onregelmatig
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart