Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelroute Hadrian's Wall wandelgids Trailblazer

€ 17,50

De Trailblazer walking guide Hadrian's Wall Path is een uitstekende wandelgids voor de lange afstandswandeling langs de Muur van Hadrianus wilt lopen en om dagwandelingen in dit gebied te doen. De gids beschrijft de hele route in detail en bevat 59 mooie getekende wandelkaartjes per traject op een schaal van 1:20.000 †met allerlei informatie. De Trailblazer guide is een enthousiasmerende wandelgids met veel achtergrondinformatie over de geschiedenis van de Hadrians Wall, de bezienswaardige monumenten die daar nog van te zien zijn en over de natuur, flora en fauna van het gebied. Het is ook een heel praktische gids met informatie over de planning en voorbereiding, over de noodzakelijke uitrusting, het openbaar vervoer (van aanreisroutes en tussenstops) en de overnachtingsmogelijkheden ( B&B, hotels, hostels, bunkhouses, campings), pubs en restaurants op de route. Ook bevat de gids stadsplattegrondjes van de 29 stadjes op de route en uiteraard ook van Newcastle en Carlisle (de steden die de route grofweg verbindt). Het Hadrian's Wall Path is 135 km lang en volgt de (resten van) de beroemde Romeinse muur die de noordgrens van het Romeinse Rijk markeerde en de door keizer Hadrianus werd gebouwd. Deze border country walk door het prachtige grensgebied tussen Engeland en Schotland is een gemakkelijke en interessante wandelroute die in een week gelopen kan worden. Het is een National Trail. Hadrian's Wall Path: Wallsend (Newcastle) to Bowness-on-Solway (Newcastle), Trailblazer, Engelstalig, (2017)


Hadrian, long distance walking route, hiking, trekking, wandelroute, lange afstandswandelroute, meerdaagse trektocht, wandelen, wandelvakantie, Groot-BrittanniŽ, historische, culturele, cultureel erfgoed, UNESCO werelderfgoed, Romeinen, sporen, wachttorens, dagwandelingen, day walks, rondwandelingen, Lake District, Northumbria,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelroute Hadrian's Wall wandelgids Trailblazer
  • ISBN: 9781905864850
  • Schrijver: Henry Stedman and Daniel McCrohan
  • Subtitle: Wallsend (Newcastle) to Bowness-on-Solway
  • Uitgever: Trailblazer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart