Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelnetwerkwandelingen Delfland Haaglanden

€ 14,99

De 15 wandelingen in deze wandelgids volgen de gemarkeerde wandelroutes van het wandelknooppunten netwerk. Ze variŽren van 5 tot 19,5 km en gaan minimaal voor 50% over onverharde paden. Het zijn rondwandelingen in het Delfland en Haaglanden. Dat is het gebied tussen Lisse en Hoek van Holland, Vlaardingen en Zoetermeer. De routebeschrijvingen zijn eenvoudig; u volgt vanaf het beginpunt van iedere wandeling gewoon de reeks opgegeven nummertjes die u terugvindt in het landschap. Dat geeft de ruimte voor deze handzame en kleurrijke wandelgids om veel aandacht te besteden aan informatie over wat er onderweg te ontdekken valt aan landschappelijke, historische en culturele wetenswaardigheden. Toch staat er bij iedere wandeling ook een handig topografisch wandelkaartje. Het is immers toch wel handig te weten hoe de wandeling loopt. Dat geeft houvast en biedt bovendien de mogelijkheid van de route af te wijken indien gewenst. De† mooiste netwerkwandelingen Delfland en Haaglanden, Elmar wandelgids, Nederlandstalig, (2019)

wandelingen, wandelen, wandelroutes, netwerkwandelroutes, knooppunt routes wandelknooppunten, Zuid-Holland, Den Haag, Monster, Westland, Delft, Nootdorp, Pijnacker, Zoetermeer, Maassluis, Vlaardingen, Haagse, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, duinen, Hollands Duin, Meijendel, Wassenaarse, strand, zee, kustwandeling, Katwijk, Sassenheim, Lisse, Bollenstreek, Nederland, the Netherlands, lopen, te voet, wandeltochten,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelnetwerkwandelingen Delfland Haaglanden
  • ISBN: 9789038926803
  • Schrijver: Vladimir Mars, Noes Lautier en Menno Zeeman
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart