Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelkaart Wettersteingebirge Zugspitze

€ 14,50

Kompass wandelkaart voor het Wettersteingebirge, Garmisch-Partenkirchen en het gebied rond de Zugspitze in Zuid-Duitsland en een randje Oostenrijk. Op de kaart staat het gebied van Oberammergau tot en met Nassereith en van Fussen en Reutte tot en met Mittenwald. In het midden bovenste helft van de kaart Garmisch Partenkirchen. In de zuidelijke helft van de kaart ligt het Wettersteingebirge, Lermoos en de Mieminger Kette. Het is een mooie en stevig geplastificeerde topografische kaart met hoogtelijnen en veel toeristische informatie en met rood ingetekende wandelroutes om te wandelen. De wandelkaart† is ook GPS-geschikt. Overigens staan er ook fietsroutes (groen) en blauwe routes op voor in de winter; langlaufroutes en skiroutes. De Kompass kaart zit in een plastic beschermhoesje samen met een boekje, de Duitstalige Aktiv Guide waarin u informatie vindt over de Zugspitze en de bezienswaardige plaatsjes eromheen, adressen van hutten, Almen en Berggasthofe op hoogte en een aantal touren.† Kompasskaart nr 5 Wettersteingebirge, Zugspitzgebiet, (2017)
Wettersteingebirge, Ammergauer Alpen, Oberammergau, Eschenlohe, Krun, Garmisch-Partenkirchen, Reutte, Lermoos, Scharnitz, Fernpass, Mittenwald, Zugspitze, Bayerische Alpen, Elbsee, Plansee, Inn Isar, Loisach, Telfs, Duitsland, wandelen, fietsen, wandelroutes, fietsroutes, wandelkaart, fietskaart, vakantiekaart, Wandern, Fahradfahren, Wanderkarte, Wandern, Radwandern Skitouren, hiking map, cycling map, Germany, Bavaria, Mieminger Kette, Lechtaler Alpen, Riedberg, Unterleutasch, Seefeld, Karwendel, Hohe Munde, Oostenrijk, wandelen, wandelkaart, wandelpaden, wandelroutes, fietsen, mountain biken, mountainbikeroutes, skieen, langlaufen, winter, vakantie, wintersport, wandelvakantie, Reitherspitze, Beieren, Bayern, Tirol, fietskaart,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • ISBN: 9783990442579
  • Schaal 1:50.000
  • Uitvoering: geplastificeerd

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart