Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelkaart Otztaler Alpen Pitztal

€ 14,50

Wandelkaart van de Otztaler Alpen, het Otztal en het Pitztal. Deze wandelkaart, die ook is te gebruiken als toeristische kaart, fietskaart en skitourenkaart heeft een schaal van 1:50.000 De kaart geeft veel toeristische informatie. Wandelroutes, fietsroutes en ski routes staan op de kaart ingetekend, maar ook de wegen met mooie routes en de plaatsen. Het is een topografische kaart met hoogtelijnen. Hij is voor GPS gebruik geschikt. In het midden van de kaart liggen de Hohe Geige en de Wildspitze en de plaatsen St. Leonard, Solden en Langenfeld. De kaart beslaat het gebied vanaf Oetz naar het zuiden waar de Similau en de Hochwilde† te zien zijn. Meest westelijke punt op de kaart is Prutz. Helemaal op de oostelijke kant is de Timellsjoch. Deze kaart heeft een mooie verrassing in petto: draai hem om en u ziet een prachtig panoramisch 3D alpenlandschap van het Otztal met Solden, Umhausen en Oetz in de vallei en de Obergurgl en de andere bergen daaromheen!! U ziet heel mooi het dal van de Inn en Innsbruck en daarachter alle bergen en bergtoppen met de namen erbij. Als toetje nog een rij foto's van wilde dieren die u er kunt aantreffen. De kaart zit in een plastic beschermhoesje samen met een Aktiv Guide waarin wat toeristische informatie wordt gegeven in het Duits. Ook worden een aantal Gasthofe, Almen en hutten vermeld. Kompass kaart nr 43 Otztaler Alpen Otztal Pitztal (2018)

* met Panoramakaart


Wandelkaart, fietskaart, Tirol, Oostenrijk, wandelen, fietsen, wandelingen, wandelroutes, hiking map, Wanderkarte, Radkarte, Skitouren, skieen, wintersport, langlaufen, wandelen, wandelroutes, walking, fietskaart, fietsen, mountainbiken, mountainbike kaart, wandelkaart, Wanderkarte, Kompasskaart, Gries, Niederthal, Sautens, Untergurgl, Hochgurgl, Naturpark Kaunergrat, Sellrainer Berge, Stubaier Alpen, Gurgler Kamm,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • ISBN: 9783990444405
  • Schaal 1:50.000
  • Uitvoering: papier
  • Uitgever: Kompass

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart