Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelgids Wallis Oberwallis Zermatt Saas Fee Brig

€ 16,95

Wandelroutes in Wallis in de buurt van Zermatt, Saas Fee, Brig, Fiesch en Simplon staan beschreven in deze Duitstalige wandelgids†van Rother. Het zijn 50 mooie dagwandelingen en een zesdaagse panoramische wandeltrektocht rondom Zermatt. De wandelroutes variŽren in lengte en moeilijkheidsgraad van 1 tot 6 uur, maar de meeste wandelroutes vallen in de categorie makkelijk en gemiddeld en veel wandelingen zijn ook heel geschikt om met kinderen te doen. Dit staat speciaal vermeld bij de beschrijving van de desbetreffende wandelroute. Het zijn soms rondwandelingen, soms lijnwandelingen. De start-en eindpunten zijn meestal met de bus de bereiken. De wandelingen zijn uitvoerig en helder beschreven en de routebeschrijvingen worden steeds ondersteund met een wandelkaartje, een hoogteprofiel en praktische informatie o.a. over de aard van de wandeling en de†uitspanningen op de route. De routebeschrijvingen zijn ook voor GPS gebruik geschikt. Deze wandelgids is Duitstalig; Rother WanderfŁhrer Oberwallis, Duitstalig, (2017)


Wandelingen in Wallis
Een blauw nummer is een lichte wandeling
Een rood nummer is een lekkere flinke wandeling
Een zwart nummer is een zware wandeling


wandelen, wandelroutes, wandelingen, dagwandelingen, Zwitserland, Wallis, Lotschental, Simplon, Goms, Zermatt, Saas Fee, Matterhorn, Gietsch, wandelvakantie, trektocht, wandelen, meerdaagse wandeltocht,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelgids Wallis Oberwallis Zermatt Saas Fee Brig
  • ISBN: 9783763341276
  • Schrijver: Micheal Waeber Hans Steinbichler
  • Uitgever: Rother Bergverlag
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart