Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelgids Rennsteig Fernwanderweg

€ 12,95

De Rennsteig is een prachtige en gemoedelijke lange afstandswandelroute van 169 km over de historische Kammweg door het Thuringer Wald naar het Frankenwald. De route loopt van Horschel naar Blankenstein. De wandelroute is hier ingedeeld in tien dagen, maar kan door flinke wandelaars ook in acht dagen worden gelopen. Bij tien dagetappes loopt de lengte van de dagetappes op naarmate u verder naar het eindpunt komt. De eerste zes dagen wandelt u zo'n 3-4 uur per dag. De laatste vier dagen wordt de afstand groter en de laatste dag is de langste dag van 7,5 uur. De route begint en eindigt bij een treinstation. Onderweg is er een goede busverbinding met de Rennsteig-bus. En u kunt ook organiseren de route zonder bepakking lopen. Alle informatie, de adressen van overnachtingsmogelijkheden op de route en vervoer, staan in deze gids vermeld. En natuurlijk de uitgebreide routebeschrijving met wandelkaartjes en hoogteprofielen. GPS trackskunt u evt downloaden. Hikeline Wanderfuhrer†Rennsteig, Duitstalig, (2019)


Rennsteig, Thuringen, Duitsland, wandelen, wandelroutes, wandelingen, dagwandelingen, rondwandelingen, routebeschrijving, dagetappes, meerdaagse wandeltocht, wandelvakantie, Eisenach, Horschel, Ascherbruck, Ebertswiese, Oberhof, Grenzadler, Allzunah, Friedrichshohe, Spechtsbrunn, Brennersgrun, Blankenstein, Fernwanderwege, long distance hiking trail, trekking, ten zuiden van Eisenach, Saalfeld, Gotha, Erfurt, Weimar, Jena, en ten noorden van Coburg en Meiningen,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelgids Rennsteig Fernwanderweg
  • ISBN: 9783850007610
  • Uitgever: Esterbauer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart