Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Wandelgids Aosta

Deze Rother WanderfŁhrer Aostatal is een wandelgids voor het noordwestelijk grensgebied van ItaliŽ rond Aosta. Wandelingen aan de zuidzijde van deWalliser Alpen, in het Italiaanse deel van de Mont Blanc-groep, in de Rutor en† in het noorden van Gran Paradiso. In deze wandelgids staan ook de Alta Via 1 van Gressoney naar Courmayeur en de Alta Via 2 van† Courmayeur naar Champorcher, de Tour de Matterhorn, de Tour de Monte Rosa, de Der Grosser Walserweg beschreven. In deze wandelgids staan dus 50 dagwandelingen en diverse meerdaagse wandeltochten. Rother gidsen zijn erg goed, de wandelroutes zijn duidelijk beschreven en de kaartjes en hoogteprofielen zijn zeer bruikbaar. Ook praktische informatie over begin-en eindpunt en horeca onderweg staan in de gids. De meeste wandelingen in het Aostadal zijn rondwandelingen en de gids biedt mogelijkheden om te wandelen voor ieder niveau, ingedeeld door kleurcategorieŽn die de moeilijkheidsgraad aangeven. Wij verwachten dat deze wandelgids in de behoefte van velen voorziet. Rother Wanderfuhrer Aostatal, Duitstalig, (2016).

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR. NIEUWE EDITIE VERWACHT MAART 2020

wandelgids, wandelen, wandelroute, wandeling, walking, walks, wanderungen , Wanderfuhrer,††Italie, ItaliŽ, Valle d'Aosta, Aosta, Noordwest-Italie, GR, Fernwanderwege, lange afstandswandelroute, meerdaagse wandelroute, wandeltrektocht, voettocht, trektocht, huttentocht, alta via, Tour monte Rosa, Grosse Walserweg, Piemonte, Piedmont, Aostadal, Aosta dal, dal van Aosta, Noord-ItaliŽ,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: tijdelijk niet leverbaar
  • Wandelgids Aosta
  • ISBN: 9783763340330
  • Schrijver: Johannes Fuhrer
  • Uitgever: Rother
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart