Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelen Teutoburger Wald wandelgids

€ 16,95

Wandelen in het Teutoburger Wald? Deze wandelgids van Rother beschrijft 50 wandelroutes in het Teutoburger Wald, het Eggegebirge en het Wiehengebirge. De rondwandelingen en lijnwandelingen worden zeer goed en helder beschreven, ondersteund met wandelkaartjes en hoogteprofielen. Ook vindt u praktische informatie over bereikbaarheid en voorzieningen onderweg. Door het gebruik van symbolen ziet u direct of de wandelroute met de bus bereikbaar is, welke wandeling geschikt is om te wandelen met kinderen en of er horeca op de route is. Ook vindt u in de inleiding informatie over landschap, flora en fauna en geschiedenis van de streek. De wandelingen variŽren in lengte van 2 tot 6 uur en zijn makkelijk of gemiddeld in moeilijkheidsgraad. Het is een mooi en bosrijk wandelgebied dat begint net over de grens bij Oldenzaal. Het loopt via Rheine en Osnabruck via Herford en Bielefeld naar Paderborn ten noorden waarvan de grootste concentratie wandelmogelijkheden ligt. Rother WanderfŁhrer Teutoburger Wald, mit Egge- und Wiehengebirge, Duitstalig, (2017)


Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, ..† of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

wandelgids, wandelgidsen Duitsland, wandelen, wandelroutes, wandelingen, Wandern, Osnabruck, Bielefeld, Paderborn, Minden, Detmold, Wiehen, Velmerstot, Silberbachtal, Externsteinen, Berlebeck, Hermannsdenkmal, Donoper Teich, Grotenburg, Willebadessen, Helleschlucht, Teutoniaklippen, Altenbeken, Eggekamm, Iburg, Teutoburger Waldes, Gattberg, Suntelstein, Halle, Barenberg-Ravensberg, Wanderungen Deutschland,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelen Teutoburger Wald wandelgids
  • ISBN: 9783763340200
  • Schrijver: Bernhard Pollmann
  • Subtitle: mit Eggegebirge und Wiehengebirge
  • Uitgever: Rother Bergverlag
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart