Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelen op Rhodos

€ 15,95

Wandelen op Rhodos is een wandelgids met de beschrijving van twintig wandelingen op dit Griekse eiland. Het zijn bijna allemaal rondwandelingen en ze lopen allemaal in ieder geval ten dele over onverharde paden. Ze variŽren in lengte van 4 tot 16 kilometer, (2 tot 6 uur) en variŽren ook in zwaarte. Er zijn makkelijke wandelingen, iets zwaardere wandelroutes en zware wandeltochten. De gids biedt naast een complete routebeschrijving van iedere route ook een inleidend hoofdstuk over Rhodos met onderwerpen als geschiedenis, flora, fauna en cultuur en praktische informatie. Bij iedere wandelroute staat ook hoe er te komen met de auto en, indien mogelijk, met openbaar vervoer. Het is een aantrekkelijke wandelgids met veel foto's en eenvoudige kaartjes, maar de gids is ook handzaam. De gids is uitgevoerd met een omklapbare ringband.†Wandelen op Rhodos, Nederlandstalige wandelgids Griekenland, (2015)


,Wij hebben enorm veel plezier gehad op Rhodos met deze wandelgids. Veel wandelingen uit de gids gedaan. Pas als je gaat wandelen zie je echt hoe mooi Rhodos is. Maar dit boekje is dan onmisbaar, want de beschikbare kaarten laten veel te wensen over als je wilt gaan wandelen.'In juni is Rhodos behoorlijk groen en er zijn veel bloemen en bijzondere planten. Ga vroeg op pad. Dan is het landschap op zijn mooist en is het nog niet zo heet.
Nasja en Harry Berg van Stanley & Livingstone, vakantie Rhodos, juni 2011

wandelroutes op Rhodos

overzicht van de locaties van de in deze wandelgids beschreven wandelingen op Rhodos

Klik hier voor andere reisgidsen, landkaarten, wandelkaarten, wandelgidsen Rhodos

Reisgidsen, reisgids Griekenland, Griekse eilanden, wandelgids Rhodos, wandelen, Rodos,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelen op Rhodos
  • ISBN: 9789078194255
  • Schrijver: Paul van Bodengraven & Marco Barten
  • Uitgever: One Day Walks Publishing
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart