Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Wandelen in Zuid-Afrika's Kaapprovincie en Otter Trail

Wandelen in Zuid-Afrika 's Kaapprovincie is een stuk gemakkelijker geworden nu deze wandelgids met wandelroutes van Rother er is. Maar liefst 65 wandelingen, variŽrend van 2 tot†7 uur bieden een schat aan mogelijkheden om even uit de auto te stappen en te voet de omgeving te verkennen. Voor een 'stroll' of voor een stevige dagwandeling. Deze wandelgids beschrijft wandelingen bij de Tafelberg, Cape Winelands, Overberg, Klein Karoo, Garden Route, Greater Addo Elephant National Park, Great Karoo Namaqualand, Green Kalahari en Cederberge. Maar in de gids staan ook een aantal meerdaagse wandeltochten zoals de Cape of Good Hope Overnight Trail (2 dagen), de Ottertrail (5 dagen), de Klippringer Trail (3 dagen), de Trans-Karoo Hiking Trail (3 dagen), de Alexandria Hiking Trail (2 dagen), de Harkerville Coast Hiking Trail (2 dagen) en†de Boesmanskloof Trail (2 dagen). Alle wandelingen zijn voorzien van een complete routebeschrijvingen, kaartmateriaal, hoogteprofielen, horeca en overnachtingsmogelijkheden en overige praktische informatie en wandeltips. En dat allemaal in een wandelgids die in de binnenzak past! Hij is Duitstalig, maar dat mag de pret niet drukken. Rother WanderfŁhrer Sudafrika West, (2010)

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR. nieuwe editie verwacht in oktober 2019.

wandelroutes in Zuid-Afrika Kaapprovincie

De genummerde vierkantjes geven aan waar de wandelroutes zijn. De kleurtjes geven de moeilijkheidsgraad aan. Blauw is makkelijk, rood gewoon, en zwart is zwaar.

Klik hier voor meer over Zuidelijk-Afrika
klik op de bovenbalk op Vrij Zoeken en typ een specifieker zoekopdracht
of zoek op land (via bovenbalk)

wandelen Zuid Afrika, Zuidelijk-Afrika, South Africa, Garden Route, zuidelijk Afrika, Southern Africa, sudliches Afrika, Sud, Kaapstad, Winelands, Tuinenroute, Garden RouteReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: tijdelijk niet leverbaar
  • Wandelen in Zuid-Afrika's Kaapprovincie en Otter Trail
  • ISBN: 9783763343690
  • Schrijver: Walter Iwersen
  • Subtitle: Reisgidsen Zuid-Afrika
  • Uitgever: Rother Bergverlag
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart