Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelen in de Abruzzen Grand Sasso wandelgids

€ 24,95

Wandelen in de Abruzzen? Walking in Abruzzo is een handzame wandelgids met 30 wandelroutes om te wandelen in de Abruzzen in Italie. In de Abruzzen liggen diverse ongerepte natuurparken. De wandelingen zijn verdeeld over het Maiella National Park, de Gran Sasso nationaal park, het Abruzzen Nationaal Park en Sirente-Velino regional park. Deze nationale parken liggen alle ten†(noord) oosten en zuiden van L'Aquila en vormen een wild en dunbevolkt natuurgebied dat goed beschermd wordt. De Abruzzen tellen 26 pieken van boven de 2000 meter. De mooie wandelroutes die in deze wandelgids voor het eerst in het Engels worden beschreven voeren langs charmante bergdorpen, door de bossen, kloven en langs de bergruggen. Het zijn wandelingen van hele en halve dagen. Er zijn makkelijke wandelroutes voor de beginnende wandelaar, maar ook uitdagende bergwandelingen voor de meer ervaren wandelaar. In deze gids vindt u de uitvoerige routebeschrijving met kaartjes en praktische informatie. Uitvalsbases in de omgeving zijn Sulmona, Avezzano en Chieti. Pescara is de dichtstbijzijnde plaats aan de kust. Walking in Abruzzo, Cicerone, Engelstalig, (maart 2019)

Wij hebben meerdere reisgidsen, wandelgidsen en landkaarten voor de Abruzzen.

reisgids, reisgidsen Italie, wandelgidsen Abruzzen, Abruzzo, Midden-Italie, Maiella National Park, de Gran Sasso nationaal park, het Abruzzen Nationaal Park en Sirente-Velino regional, wandelen, wandelroutes, dagwandelingen, te voet,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelen in de Abruzzen Grand Sasso wandelgids
  • ISBN: 9781852849788
  • Schrijver: Stuart Haines
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart