Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wandelen in Cilento Italie Rother

€ 16,95

Cilento en de Vallo di Diano is een natuurgebied ten zuiden van Salerno en Eboli in de streek Campanië in Italië. Het is aan de westkust vlakbij de Romeinse opgravingen van Paestum. Het is een nog onontdekt wandelgebied. Wandelen in Cilento is wandelen in een ruig gebied met rotsen, kloven, stromende beken en bossen. Maar ook de zandstranden langs de kust zijn aantrekkelijk. In de Rother Wanderfuhrer staan 65 dagwandelingen. De wandelroutes variëren in lengte en moeilijkheidsgraad maar voor iedereen is er keuze genoeg. De wandelingen worden uitvoerig beschreven en zijn van wandelkaartjes en hoogteprofielen voorzien. Ook leest u hoe u er komt en waar op de route eventueel horeca te vinden is. Rother Wanderführer Cilento, Kampanien Süd - Salerno bis Sapri is Duitstalig. (2017) 

De nummertjes geven aan waar de wandelingen zijn die in de Rother wandelgids Cilento worden beschreven.

Wandelen in Italie / Silento
Een blauw nummer is een lichte wandeling
Een rood nummer is een lekkere flinke wandeling
Een zwart nummer is een zware wandeling

Wij hebben ook de Duitstalige reisgids Cilento van Michael Müller in voorraad. Deze gids biedt uitgebreide informatie over geschiedenis en cultuur van de streek, de bezienswaardigheden en hotels en restaurants. En de Dumont KunstReiseführer Kampanien.

wandelen, Campanie, Campania, Italie, wandelen, wandelroutes, wandelingen, wandelgids, Zuid-Italië,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Wandelen in Cilento Italie Rother
  • ISBN: 9783763343898
  • Schrijver: Hans M.Tuschar
  • Uitgever: Bergverlag Rother
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart