Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Vorstelijke wandelingen Nederland

€ 16,95

De wandelgids Vorstelijk wandelen bevat 12 wandelingen van 8 tot 16 †km over koninklijke landgoederen en stedelijke voetsporen van de Oranjes. Ze gaan bijvoorbeeld door de tuin van Willem-Alexander en Maxima in de Horsten in Wassenaar, door de Baarnse bossen en langs Paleis Soestdijk van Juliana, Beatrixs Lage Vuursche en het terrein van Wilhelmina bij Het Loo. Maar ook door de stadse wereld van Willem van Oranje in Delft, Frederik Hendrik in Den Haag, Engelbrecht I van Oranje Nassau in Breda en Willem I in Amsterdam. Minder bekend zijn misschien Oranjewoud van Albertine Agnes van Nassau en Anna van Egmond in Buren. De mooie wandelingen en interessante verhalen uit deze gids laten zelfs de meest verstokte republikein niet koud! Dus trek de oranje wandelschoenen aan en geniet van al het vorstelijke moois dat ons land rijk is. Deze †mooi verzorgde wandelgids met foto's, topografische kaarten en uitgebreide routebeschrijvingen vermeld ook de mogelijkheden om met openbaar vervoer op de wandelingen te komen en de horeca onderweg. Ondertussen is er veel te lezen over de geschiedenis en architectuur van ons koningshuis. Vorstelijk wandelen langs parken, beken, bossen en paleizen, Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, (juni 2016)

Klik hier voor andere†wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

wandelingen, wandelen, wandelgids, wandelroutes, stadswandelingen, Nederland, The Netherlands, The Hague, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, West-Brabant, Friesland, Leeuwarden, Noord-Holland, Den Haag, Delft, Amsterdam, Baarn, Apeldoorn, Breda,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Vorstelijke wandelingen Nederland
  • ISBN: 9789078641513
  • Schrijver: Sietske de Vet en Ad Snelderwaard
  • Subtitle: Wandelgids voor monarchisten
  • Uitgever: Gegarandeerd Onregelmatig
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart