Stanley & Livingstone
Voeg toe:

ViaRhona fietsen van Geneve naar de Middellandse Zee

€ 20,50

Luc Oteman beschreef deze prachtige fietsroute van Geneve naar de Middellandse zee. De Via Rhona ( ViaRhona) is de fietsroute langs de Rhone vanaf het Meer van Geneve naar de plek aan de Middellandse Zee waar de rivier de Rhone is zee uitmondt. Het is een langeafstandsfietsroute van meer dan 600 kilometer. De fietsroute wordt in deze fietsroutegids heel uitvoerig beschreven inclusief de overnachtingsmogelijkheden van campings en hotels op de route en bezienswaardigheden die u onderweg kunt bezoeken. De fietsgids bevat ook gedetailleerde fietskaarten waarop de route staat ingetekend en hoogteprofielen waarmee u precies kunt zien wat u te wachten staat.† De fietsroute begint in Zwitserland en gaat door het zuiden van Frankrijk tot aan de zee. Fietsen over de ViaRhona, Recreatief fietsen, (2018)

Heel handig van deze nieuwe uitgave is dat de fietsroute van Arles naar Sete is toegevoegd. Hiermee sluit deze route aan op de route langs het Canal du Midi.
Fietsroute, fietsen, fietsvakantie, meerdaagse fietstocht, fietsen door Europa, Europafietsers, Zuid-Frankrijk, Geneve, lac leman, Genfer See, Mittelmeer, Rhone-Radweg, Rhone fietsroute, langs de Rhone, rivieren, Franse Alpen, Provence,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • ViaRhona fietsen van Geneve naar de Middellandse Zee
  • ISBN: 9789077056370
  • Schrijver: Luc Oteman
  • Subtitle: van Geneve naar de Middellandse Zee fietsen
  • Uitgever: Recreatief fietsen
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart