Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Verhuizing aankondiging

Geachte, gewaardeerde en geliefde klant van Stanley & Livingstone. 

Stanley & Livingstone is verhuisd !


Vanaf 1 februari 2020 vindt u uw geliefde reisboekhandel niet meer in de Schoolstraat, maar op de Herengracht. Stanley & Livingstone wordt een onderdeel van Boekhandel Douwes. Dat is nu al een eigenwijze klassieke boekhandel met veel specialisaties. Daar komt nu een complete reisboekhandel bij!

Het complete roemruchte assortiment aan reisgidsen, landkaarten en reisverhalen wordt in de laatste week van januari verhuist naar de nieuwe locatie. Daar krijgt het een prominente plek op de begane grond en daar zal Stanley & Livingstone verder gaan groeien.

Douwes is een echte traditionele boekhandel op een mooie zichtbare plek schuin tegenover het Centraal Station. Voor veel van onze klanten, die uit de regio of van veel verder komen dus makkelijker bereikbaar dan de Schoolstraat. Het Centraal Station is een knooppunt van treinverkeer, trams, bussen en de metro naar Rotterdam. Alles komt op het Centraal Station samen en op zo’n 300 meter er vandaan zit Douwes vlak naast de Kunstacademie.

Boekhandel Douwes aan de Herengracht


Praktisch:
  • De winkel in de Schoolstraat blijft open tot en met zondag 26 januari 2020. Het assortiment reisboeken en landkaarten blijft op topniveau. U blijft dus van harte welkom.
  • Douwes neemt het complete assortiment en de voorraad reisboeken en kaarten over en zal vanaf 1 februari dus de voortzetting van Stanley & Livingstone waardig kunnen doen.
  • De collectie globes en het assortiment aan wereldkaarten wordt kleiner gemaakt en op bescheiden niveau voortgezet. Deze twee sectoren zullen dan ook in de Schoolstraat in deze periode kleiner worden. ( Dus als je nog wat wilt….. )
  • De Stanley & Livingstone reisboekhandel webshop zal eind januari ook overgaan naar de webshop van Douwes.
  • Lopende klantenbestellingen gaan mee naar de nieuwe locatie.
  • Hoort zegt het voort. Stanley & Livingstone heeft een klanten bestand van 1000 e-mail adressen. Maar er zijn heel veel klanten die daar niet op staan. Help ons om de verhuizing bekend te maken. Dan staan die klanten niet voor niets in de Schoolstraat en weten ze de nieuwe locatie op de Herengracht snel te vinden.
Graag tot ziens. Tot en met zondag 26 januari 2020 in de Schoolstraat en vanaf 1 februari  2020 op de Herengracht
Boekhandel Douwes
Herengracht 60
2511EJ Den Haag
0707371126
info@boekhandeldouwes.nl

DOUWES
Algemene en wetenschappelijke boekhandel met de volgende specialisaties.
Literatuur - Geschiedenis / politiek - Economie / management - Filosofie - Esoterie - Spoorwegen - Rechten - Talen - Antiquariaat
Vanaf 1 februari 2020 Stanley & Livingstone. Landkaarten, Reisgidsen, Reisverhalen.Reisboekhandel Stanley & Livingstone
nog tot en met zondag 26 januari in full swing in de Schoolstraat

  • Model: Heropening 1 februari 2020

Bookmark and Share

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart