Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Verenigde Staten Amerika Zuidoost reisgids ANWB

€ 25,95

Het zuidoosten van de Verenigde Staten met Virginia, North en South Carolina, Georgia, Tennessee, Alabama, Mississippi, Louisiana en Arkansas wordt in deze Nederlandstalige reisgids beschreven. Het†is een dikke reisgids met veel praktische reisinformatie. Het is†een reisgids voor de individuele reiziger in het zuidoosten van Amerika, die geÔnteresseerd is in de bezienswaardigheden maar ook in de achtergronden van het land en het volk. Elk hoofdstuk begint met de hoogtepunten. Daarna volgt de beschrijving per regio met de bezienswaardigheden en parken. Verder geeft de reisgids wat praktische reisinformatie zoals adressen en prijzen van hotels en restaurants en openingstijden. 480 pagina's en†overzichtskaarten en stadsplattegronden. Wereldreisgids†Verenigde Staten zuidoost, Nederlandstalig, (oktober 2018)

Klik hier voor meer over†zuidoost USA

Klik hier voor meer reisboeken landkaarten Verenigde Staten van Amerika of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

reisgids, reisgidsen Verenigde Staten van Amerika, USA, het diepe zuiden, Zuid, zuidoost, New Orleans, Savannah, Memphis, Nashville, Great Smoky Mountains, Appalachian Trail, Shenandoah national park, Charleston, Atlanta, Deep South, blues route, muziek, zwarte zuiden, Elvis,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Verenigde Staten Amerika Zuidoost reisgids ANWB
  • ISBN: 9789018044633
  • Uitgever: Anwb
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart