Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Verenigde Staten Amerika Oost reisgids ANWB

€ 25,95

De Verenigde Staten oost†wordt in het Nederlands behandelt in de Wereldreisgids van de†Anwb. Het gaat om de staten New Hampshire en Vermont, Maine, Connecticut en Rhode Island in New England, Cape Cod, het Grote merengebied met de Niagara watervallen, de omgeving van New York en de Hudson vallei, Pennsylvania en New Jersey, Philadelphia, de Appalachen en steden als Boston, Pittsburgh, Baltimore en Washington DC. Maar ook ten zuiden daarvan met Atlanta, the Blue Mountains, de route naar Nashville en Tennessee, volgt de kust van Georgia en South Carolina, en bezoekt Florida met de Florida Keys en de Everglades. Het is†een praktische reisigds voor de individuele reiziger die geÔnteresseerd is in de bezienswaardigheden maar ook in de achtergronden van het land en het volk. Elk hoofdstuk begint met de hoogtepunten, originele tips, aanbevolen routes, reisplanning en beste reisperiode. Daarna volgt de beschrijving per regio met de bezienswaardigheden en parken. Verder geeft de reisgids veel praktische reisinformatie zoals adressen en prijzen van hotels en restaurants, openingstijden en openbaar vervoer verbindingen. 512 pagina's en†overzichtskaarten en stadsplattegronden. Wereldreisgids†Verenigde Staten oost, Nederlandstalig, (vijfde herziene druk december 2017)†


Klik hier voor meer reisboeken landkaarten Verenigde Staten van Amerika of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

reisgids, reisgidsen Verenigde Staten van Amerika, USA, oosten, oostkust, oost usa, Great Lakes, grote meren, noordoost,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Verenigde Staten Amerika Oost reisgids ANWB
  • ISBN: 9789018041540
  • Uitgever: Anwb
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart