Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Verenigde Staten Amerika Noordwest reisgids ANWB

€ 25,95

De Verenigde Staten noordwest wordt in het Nederlands behandeld in de Wereldreisgids van de†Anwb. Het gaat om de staten Washington, Oregon, Idaho, Montana, het noordwesten van Wyoming en Noord-Californie. Hier liggen o.a. het North Cascades National Park, Glacier National Park, het Mount Rainier National Park, Yellowstone & Grand Teton en Yosemite National Park en natuurlijk de Rocky Mountains. En steden als Seattle, Portland en San Francisco. Het†is een prettige reisgids met uitgebreide informatie. Het is†een praktische reisgids voor de individuele reiziger die geÔnteresseerd is in de bezienswaardigheden maar ook in de achtergronden van het land en het volk. Elk hoofdstuk begint met de hoogtepunten, originele tips, aanbevolen routes, reisplanning en beste reisperiode. Daarna volgt de beschrijving per regio met de bezienswaardigheden en parken. Verder geeft de reisgids veel praktische reisinformatie zoals adressen en prijzen van hotels en restaurants, openingstijden en openbaar vervoer verbindingen. 488 pagina's en†overzichtskaarten en stadsplattegronden. Wereldreisgids†Verenigde Staten noordwest, Nederlandstalig, (oktober 2018)

Klik hier voor meer over dit gebied in het noordwesten van de Verenigde Staten:†Pacific Northwest

Klik hier voor meer reisboeken landkaarten Verenigde Staten van Amerika of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

reisgids, reisgidsen Verenigde Staten van Amerika, USA, Pacific Northwest, Rocky Mountains, North west coast, westkust, noordwest, noord west,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Verenigde Staten Amerika Noordwest reisgids ANWB
  • ISBN: 9789018044626
  • Uitgever: ANWB
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart