Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Van Gogh route fietsen

€ 22,95

Combineer een artistieke pelgrimage met een sportieve uitdaging met deze fietsroute en treedt in de voetsporen van Vincent van Gogh. U fietst o.a. naar de Collse Watermolen in Nuenen en Vincent's geboorteplaats Zundert. U komt in Amsterdam, Den Haag en Antwerpen. U gaat door de Borinage, waar hij De Aardappeleters schilderde, en via Brussel en Mons langs Sambre-sur-Oise naar Parijs. Wie van Gogh's werk wil zien stapt natuurlijk de diverse musea binnen die op deze route liggen. De fietsroute is in totaal 900 km lang en gaat afwisselend door rustige, landelijke gebieden en door enkele grote steden. De route gaat zo veel mogelijk over goed fietsbare wegen en fietspaden. De route is overwegend vlak, alleen enkele heuvels in WalloniŽ en het traject na Compiegne zijn dat niet. In deze fietsgids wordt de route in detail beschreven, inclusief praktische informatie en de adressen waar u kunt overnachten op de route. Ook vindt u er informatie over de levenswandel van Vincent van Gogh, zijn werk en de daaraan gerelateerde bezienswaardigheden en musea onderweg. In de gids staan ook alle fietskaarten waarop de fietsroute staat ingetekend. U kunt de lengte van de dagetappes zelf samenstellen door te puzzelen met de kilometers, voorzieningen en bezienswaardigheden onderweg in combinatie met uw eigen wensen. Van Gogh fietsroute, Pirola, Nederlandstalig, (november 2017)


De Van Gogh route 900 km van Eindhoven, Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Antwerpen, Mons, Compiegne naar Parijs

De Van Gogh-route sluit aan op de Vlaanderen Fietsroute en de Groene Valleien fietsroute.


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Van Gogh route fietsen
  • ISBN: 9789064557958
  • Schrijver: Clemens Sweerman
  • Subtitle: Fietsen met Vincent naar Auvers-sur-Oise en Parijs
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart