Stanley & Livingstone
Voeg toe:

USA zuidwest Las Vegas Capitool Reisgids

€ 28,99

USA zuidwest en Las Vegas Capitool reisgids. Een prachtige, rijk geÔllustreerde en uitgebreide reisgids die het zuidwesten van de Verenigde Staten behandelt; geschikt voor iedereen die vanaf Las Vegas een rondje gaat doen; De Grand Canyon en het noorden van Arizona met Flagstaff en Phoenix en het zuiden van Arizona, Las Vegas, het zuiden van Utah met o.a. Zion en Bryce, Canyonlands, Arches en Capitol Reef, Santa Fe en Alberquerque in New Mexico en het spectaculaire Four Corners, de plek waar vier staten Utah, Colorado, Arizona en New Mexico, elkaar raken† en waar diverse natuurgebieden en parken en indianenreservaten zijn. Hier is o.a. ook Monument Valley en Mesa Verde. Een reisbestemming met spectaculaire landschappen, indianencultuur en vermaak, waar u met de auto goed kunt rondreizen. Deze Nederlandstalige reisgids maakt u wegwijs met praktische reisinformatie, biedt een selectie van adressen van hotels, motels, bed & breakfast, inns en lodges en geeft tips voor restaurants. USA zuidwest en Las Vegas, Capitool reisgids, (2016)

Andere goede reisgidsen in het Nederlands? Dominicus reisgids Californie en Zuidwest USA

Klik hier voor meer over†Zuidwest-USAKlik hier voor meer reisboeken landkaarten Verenigde Staten van Amerika of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

reisgids, reisgidsen, Verenigde Staten van Amerika, USA, autoreizen,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • USA zuidwest Las Vegas Capitool Reisgids
  • ISBN: 9789000342303
  • Uitgever: Unieboek
  • Uitvoering: gebonden
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart