Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Trekvogelpad wandelgids

€ 20,45

Dit boekje van het Trekvogelpad bevat de gedetailleerde routebeschrijving in twee richtingen en alle topografische wandelkaarten op een schaal van 1:25.000 waarop de route staat ingetekend met afstandsvermelding per traject van het Trekvogelpad. Daarnaast vindt u de beschrijving van praktische zaken zoals de aansluitingen op de route met openbaar vervoer en achtergrondinformatie over de streken waar u doorheen wandelt en de eventuele bezienswaardigheden op de wandelroute. Het Trekvogelpad is een prachtige lange afstandswandelroute van de Noordzeekust bij Bergen aan Zee naar Enschede in het oosten. Het is een bijzondere wandelroute die van west naar oost vele natuurgebieden aaneenrijgt. De duinen van de kust, het iconische landschap van weilanden, water en koeien van Noord-Holland, de Zuiderzee rond Amsterdam, 't Gooi, de statige bossen van de Utrechtse Heuvelrug, het rivierenlandschap bij Kromme Rijn, de Gelderse Vallei, de Veluwe en na de IJsselvallei volgen de landgoederen en het kleinschalige boerenland van de Achterhoek. Wandelgids Trekvogelpad, LAW 2, (2016)

Deze wandelroute begint in Bergen aan Zee en eindigt in†Enschede en is 414 kilometer lang.†


Klik hier voor alle LAW en Nivon wandelgidsen

Deze route is onderdeel van de LAW's.

Trekvogelpad, wandelen door Nederland, Nederlandse LAW Wandelgidsen, LAW Wandelpaden, wandelroute, lange afstand wandelpad, lange afstandwandelroutes Nederland, meerdaagse wandeltochten, GR, NS wandeltochten, te voet door Nederland, Nederlandse lange afstand wandelpaden, Hiking in Holland, Long Distance Walking Trails Netherlands, trekking, boekje, wandelboek, routeboek, wandelgidsen, Law-wandelgidsen, Nivon, routegids, routebeschrijving, kaarten, wandelkaarten, routekaarten, LAW2, LAW 2, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, bossen, heidevelden, rivieren, boerenland, Hollands landschap, nationaal park† Veluwe, Ede,† Otterloo, Hoenerloo, Eerbeek, Naarden, Bussum, Baarn, Maarn, Amerongen, Rhenen, Zaanstad, Wormer, De Rijp, Alkmaar, trekvogel pad,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: Bergen aan Zee - Enschede
  • Trekvogelpad wandelgids
  • ISBN: 9789491142093
  • Subtitle: Langste natuurpad van Nederland
  • Uitgever: LAW
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart