Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Trekking John Muir Trail Californian Sierra Nevada

€ 23,65

Als u de John Muir Trail door de Sierra Nevada van CaliforniŽ wilt lopen, dan is dit de beste gids. Deze trekking guide beschrijft de hele route die begint in Yosemite National Park en eindigt op de top van de Mount Whitney in detail. De lange afstandswandelroute gaat eerst dwars door Yosemite en gaat dan over de bergen van de Sierra Nevada door ongerepte wildernis (John Muirs Wilderness) door Kings Canyon National Park en Sequoia National Park naar Mt Whitney en Whitney portal. Het is een van de meest spectaculaire trektochten van de wereld. De gids geeft een gedetailleerde routebeschrijving in 21 dagetappes begeleid met kaartjes waarop de route is ingetekend. Daarnaast gaat Alan Castle, auteur van deze gids, uitvoerig in op alle praktische details, waaronder ook de voorbereiding, de benodigde permits, bevoorradingsplekken, kampeerplekken en escape-routes. Daarnaast wordt u goed geÔnformeerd over de survival skills die u nodig hebt om bijvoorbeeld rivieren over te steken en beren uit de buurt te houden. Trekking John Muir Trail Californian Sierra Nevada, Cicerone walking guide, Engelstalig, (2016)


John Muir Trail


John Muir was de grote natuurbeschermer.
Hij stond aan de wieg van alle natuurbeschermingsorganisaties en was een grote inspiratiebron.
Meer weten over John Muir ?
Hier zijn biografie. The life of John Muir
Klik hier voor meer over†CaliforniŽ

John Muir Trail, hiking, trekking, long distance trail, California, Californie, Verenigde Staten van Amerika, USA, nationale parken, wandeltocht, trektocht, wandelvakantie, bergwandelen, bergwandeltocht, bergbeklimmen, bergen, lange afstandswandelroute, wandelpad, GR, LAW, Fernwanderwege, natuur, pacific crest trail,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: Californie
  • Trekking John Muir Trail Californian Sierra Nevada
  • ISBN: 9781852847906
  • Schrijver: Alan Castle
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart