Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Trans-Siberian Handbook Trailblazer

€ 24,95

Het beroemde Trans-Siberian Handbook van Trailblazer; the guide to the world's longest railway journey - with 91 maps and guides to the routes, cities and towns in Russia, Mongolia and China - is een hele goede reisgids voor wie de Transsiberie-Express gaat doen. De Transsiberische spoorlijn splitst voorbij Irkutsk in de Transsiberische route naar Vladiwostok, de Transmansjoerije route naar Peking of de Trans-Mongolie route via Ulaan Baatar naar Peking. Ook is er nog de BAM, de route hoog in Siberie van Irkutsk naar Gavan. In deze treinreisgids worden allevier de trajecten kilometer voor kilometer beschreven; de Trans-Siberian Railway, de Trans-Manchurian route, de Trans-Mongolian Route en de BAM. De gids bevat alle informatie over hoe zo'n treinreis te organiseren en tickets te kopen, de volledige beschrijving van de routes en halteplaatsen, een stedengids met bezienswaardigheden, hotels voor ieder budget en restaurants van Moskou, Sint Petersburg, Ulaanbaatar, Beijing en 35 plaatsen in Siberie en een gids voor het Baikalmeer; the Lake Baikal guide. In het hoofdstuk Siberia and the railway leest u alles over de geschiedenis van Siberie en de constructie van de beroemde spoorlijn. Daarmee is het niet alleen een reisgids voor Transsiberie-treinreizigers maar ook voor de leunstoelreiziger die van treinreizen houdt. Het Trans-Siberian Handbook is Engelstalig, (augustus 2019)

reisgidsen Transsiberie-express, transsiberische spoorlijn, transsiberian railway, Trans-Siberian Railway Trans-Siberie-express, Vladivostok, Rusland, China, Mongolie, trein, treinreizen,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Trans-Siberian Handbook Trailblazer
  • ISBN: 9781912716081
  • Schrijver: Bryn Thomas & Daniel McCrohan
  • Subtitle: Russia Mongolia China
  • Uitgever: Trailblazer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart