Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Topografische Wandelkaarten Belgie 1:50.000

€ 10,95

De Topografische kaarten van BelgiŽ van het NGI zijn hele mooie gedetailleerde wandelkaarten. Maar er staan geen wandelroutes op ingetekend. Ze zijn prima ter ondersteuning van een wandelroute-beschrijving of om zelf een wandel-of fietsroute op uit te zetten. De rode serie wandelkaarten heeft een schaal van 1:50.000 en bestaat uit zo'n 48 kaartbladen. De wandelkaarten voor de Ardennen zijn het meest populair bijvoorbeeld van de omgeving van Spa, La Roche, Marche-en-Famenne†en Durbuy. NGI topografische kaarten BelgiŽ.

Wilt u een kaart uit deze serie bestellen? Dat kan. Kijk hieronder in het overzicht en onthoud welk nummer u wilt hebben. Klik dan op het winkelwagentje en ga verder met bestellen. Vermeld in het opmerkingenvak aan het eind van het bestelproces het nummer van de kaart die u wilt.


Topografische wandelkaarten Belgie kaartbladoverzicht

In de winkel hebben we een veel duidelijker, gedetailleerder kaartbladoverzicht beschikbaar om het gewenste kaartblad te vinden.

NGI Belgie, topografische kaarten, wandelkaarten, fietskaarten, wandelen, Belgie, Ardennen, Vlaanderen, Belgische, Nationaal Geografisch Instituut, hiking, walking, trekking, topographical maps Belgium, Vlaamse, Brabantse, Limburgse, Namen, Liege, Luxembourg, Luxemburg, Hainaut, Henegouwen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, regio Brussel, Antwerpen, vakantiehuisje, herfstvakantie, gedetailleerde kaart locatie, wandelgebieden,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Schaal 1:50.000
  • Uitvoering: papier
  • Uitgever: NGI

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart