Stanley & Livingstone
Voeg toe:

The Kackar - wandelroute Turkije noord

€ 19,95

The Kackar, Trekking Turkey's Black Sea Mountains. Kate Clow is het bekendst van de† Lycian Way maar ze heeft ook deze wandelgids gemaakt voor de Turkse bergen in het noordoosten van Turkije, de Kackar, spreek uit Katchkar. De Lycian Way was het eerste lange afstand wandelpad in Turkije en werd geopend in 1999. Daarna volgde de St Paul Trail. Beide in het Toros gebergte in het zuiden van Turkije. Kate Clow en haar metgezel Terry Richardson willen wederom graag hun enthousiasme voor het wandelen in Turkije overbrengen op wandelaars. Het Kackar gebergte is prachtig, goed bereikbaar met lokaal transport, het eten is goedkoop en er is vriendelijke accommodatie. Maar de streek loopt leeg. De families trekken naar de stad. Ook daarom wil Kate het ecotoerisme in de streek stimuleren. Wandelaars zouden een mooie aanvulling kunnen betekenen op het inkomen van de lokale bevolking. De wandelgids Kackar bevat acht meerdaagse wandelroutes met in totaal 30 wandeldagen. Daarnaast staan er zeven dagwandelingen in deze wandelgids. De wandelingen worden uitvoerig beschreven en er zit ook een uitneembare kaart in het boek die ook geschikt is voor GPS gebruik. Maar het is niet alleen een wandelgids. Het is een uitgebreid reisboek voor het Kackar gebergte, het natuurpark, en eromheen. De gids beschrijft de geschiedenis, cultuur, geografie en natuur, maar staat ook boordevol praktische informatie. The Kackar, Trekking Turkey's Black Sea Mountains by Kate Clow. Engelstalig. (2012)

wandelroutes, wandelen, wandelpaden, wandelingen, walking guide, walking, TurkijeReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • The Kackar - wandelroute Turkije noord
  • ISBN: 9780957154704
  • Schrijver: Kate Clow
  • Subtitle: Turkije
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart