Stanley & Livingstone
Voeg toe:

The Cotswold Way Trailblazer guide

€ 18,50

De Cotswold Way is een National Trail, en een van de beroemdste lange afstandswandelroutes door Engeland. Wandelen door de Cotswolds is wandelen door het typische lieflijke landschap van Engeland met glooiende groene heuvels en bossen en met karakteristieke dorpjes erin. De Cotswold Way is 163 km lang en gaat van Chipping Campden naar Bath. Haastige wandelaars kunnen hem in een week doen, maar volgens deze Trailblazer guide is het eigenlijk leuker om het wat rustiger aan te doen en ook de tijd te nemen om de dorpjes te bezoeken en te genieten van de route. Hoe dan ook, deze wandelgids beschrijft alles wat u maar zou willen weten over de Cotswold Way en de verschillende manieren om de Cotswold Way te lopen inclusief de mogelijkheid om dagwandelingen te doen van stukjes van de Cotswold Way. Deze walking guide gaat behandelt uitvoerig alle zaken rond de planning en voorbereiding, de overnachtingsmogelijkheden op de wandelroute in hotels, B&B's en op campings, diverse etappe indelingen, de mogelijkheden rond openbaar vervoer, en de eventuele mogelijkheid om te wandelen met bagagevervoer. Maar dat niet alleen; leuk aan deze wandelgids is ook dat hij met veel enthousiasme en achtergrondverhalen is geschreven. Met aandacht voor natuur en cultuur. Deze gids bevat bovendien wel 44 zeer handige gedetailleerde routekaartjes en 48 plattegronden van de stadjes en dorpjes die u passeert. Cotswold Way, Trailblazer walking guide, Engelstalig, (2019)

Klik hier voor meer over de†Cotswolds

Cotswold Way, wandelen, lopen, lange afstandspaden, wandelroutes, meerdaagse wandeltocht, trektocht, wandelvakantie, wandelgids, routebeschrijving, Cotswolds, long distance hiking trail, National Trails, walking, trekking, walking holiday, wandelvakantie, England, Britain, Engeland, Groot-BrittanniŽ, Groot-Brittannie, LAW, GR, Fernwanderweg, Zuid-Engeland, Midden-Engeland, Zuidwest-Engeland,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • The Cotswold Way Trailblazer guide
  • ISBN: 9781912716043
  • Schrijver: Tricia & Bob Hayne & Henry Stedman
  • Subtitle: From Chipping Campden to Bath
  • Uitgever: Trailblazer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart