Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Te gek om los te lopen wandelgids

€ 16,95

22 waanzinnige wandelingen in de buurt van psychiatrische inrichtingen staan beschreven in de wandelgids Te gek om los te lopen. Vroeger werden psychiatrische patiŽnten ver weggestopt in afgelegen gebieden zodat niemand er weet van had. Maar de tijden zijn veranderd en de oude inrichtingen en vooral de natuur daar direct omheen worden nu opengesteld voor de hele samenleving. Nu noemen we het cultuurhistorie midden in de natuur. En dat is aantrekkelijk voor wandelaars. Met deze gids kunt u wandelen met routes van 4 tot 15 km. Het zijn afwisselend rondwandelingen en lijnwandelingen (waarbij u van treinstation naar treinstation loopt). De gids bevat alle praktische wandelinformatie en goede routebeschrijvingen. Die worden ondersteund met topografische kaartjes waarop de routes staan ingetekend. De gids geeft ook veel informatie over de klinieken en het landschap en de natuur daar direct omheen. Te gek om daar nu los te lopen! Ruurd van der Loo en Rutger Burgers, Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, (juli 2015)


wandelingen, wandelen, wandelroutes, Nederland, The Netherlands, hiking, walking, Wolfheze, Zuidlaren, Den Dolder, Santpoort, Veenhuizen, Castricum, Haarlem, Bergen op Zoom, Warnsveld, Schalkhaar, Noord-Holland, Groningen, Overijssel, Utrecht, Gelderland, West-Brabant, wandelgidsen, psychiatrie,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Te gek om los te lopen wandelgids
  • ISBN: 9789078641421
  • Schrijver: Ruurd van der Loo en Rutger Burgers
  • Subtitle: wandelen in de buurt van psychiatrische klinieken
  • Uitgever: Gegarandeerd Onregelmatig
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart