Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Suriname Dominicus Reisgids

€ 23,99

Er is geen Lonely Planet van Suriname. Maar wel een Nederlandstalige Dominicus†reisgids! Hoe kan dat? Suriname is voor ons Nederlanders een belangrijk land. Hoewel het nog niet zo†heel lang als vakantieland in ons vizier ligt, kennen we het natuurlijk wel als 'voormalig Nederlands grondgebied' en van de vele Surinamers in ons land.
Suriname bestaat voor tachtig procent uit maagdelijk oerwoud. Je hoeft geen bioloog te zijn om te genieten van het ongekende natuurschoon. Deze reisgids besteedt veel aandacht aan de flora en fauna. En je hoeft ook geen antropoloog te zijn om de culturele mix van Creolen, Hindoestanen, J avanen, inheemsen en Bosnegers te waarderen. U leest in deze reisgids alles over deze bevolkingsgroepen en hun gebruiken. De historische banden tussen Suriname en Nederland zijn een extra dimensie bij een bezoek aan dit land. De geschiedenis van Suriname komt dan ook ruim aan bod. De gids vertelt wat u kunt zien en doen in Paramaribo en omgeving, gaat vervolgens naar Nickerie, Albina en Galibi. Tenslotte komt ook het binnenland aan bod met Brownsberg, Boven-Suriname, de westelijke bos ontsluitingsweg en Marowijne en Tapanahoni. Deze reisgids is helder van opzet en heeft veel mooie kleurenfoto's, kaarten en plattegronden. De interessante themablokken door het boek heen belichten uiteenlopende onderwerpen en maken de gids extra aantrekkelijk. Praktische reisinformatie vindt u achterin. Suriname Dominicus Reisgids, Nederlandstalig, (maart 2019)

reisgids, reisgidsen Suriname, Zuid-Amerika, vakantie† Suriname, reizen, reis, Paramaribo, kaart, plattegrond, stadsplattegrondReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Suriname Dominicus Reisgids
  • ISBN: 9789025764975
  • Schrijver: Diederik Samwel
  • Uitgever: Gottmer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart