Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Sultans Trail fietsroute deel 2 : Belgrado - Sofia - Istanbul

€ 22,95

Het tweede deel van de Sultans Trail gaat dwars door de Balkan naar de OriŽn en volgt de† historische route van Sultan Suleyman. Een route† met een rijke geschiedenis van de Romeinen, Avaren, Hunnen, ServiŽrs, Bulgaren, Byzantijnen en Osmaanse Turken. Plovdiv is de best bewaarde Osmaanse stad in de Balkan met een enorme schat aan Romeinse architectuur en kunst. Edirne was de speeltuin van de wereldberoemde architect Sinan. Het landschap is landelijk met landbouwgebieden en schilderachtige dorpjes met prachtige bergketens als Rodopi en Stara Planina als decor. De fietsroute van Belgrado naar Istanbul is 1200 km lang en is opgedeeld in zeven trajecten en twee alternatieven. De fietsgids geeft de complete routebeschrijving in twee richtingen en bevat gedetailleerde fietskaarten waarop de route staat ingetekend. De locatie van campings, jeugdherbergen, B&B's, hotels en winkels staat in de routebeschrijving aangegeven. In de gids staat verder alle praktische informatie die nodig is om de route te fietsen; van voorbereiding en vervoer naar de route tot een woordenlijst en de beschrijving van de bezienswaardigheden. Fietsgids Sultans Trail fietsroute deel 2: Belgrado - Sofia - Istanbul, uitgeverij Pirola, Nederlandstalig, (mei 2019)

Sultanstrail Fietsroute deel 2 van Belgrado naar Istanbul

* historisch themaroute
* gemiddelde fietsroute 1200 km
* route is in twee richtingen beschreven


fietsen, fietsroute, Europafietsers, fietsen Europa, lange afstandsfietsroutes, meerdaagse, fietsvakanties, op de fiets, langs rivieren, Bulgarije, Servie, Servie, Oost-Europa, Centraal-Europa, Turken, Turkse Rijk, sultantrail, sultanstrail,†

Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Sultans Trail fietsroute deel 2 : Belgrado - Sofia - Istanbul
  • ISBN: 9789064558573
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart