Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Sultans Trail fietsroute deel 1 Wenen - Belgrado

€ 22,95

Op de historische fietsroute van de Sultans Trail volgt u de Donau van Wenen via Boedapest naar Belgrado (en uiteindelijk naar Istanbul) op zoek naar de vele machts- en geloofsinvloeden van sultan Suleyman. Die invloeden zijn te zien in de architectuur van gebouwen, kerken, moskeeŽn en synagogen. Veel gerestaureerde gebouwen hebben een toeristische bestemming gekregen. Andere zijn vervallen en verdienen zeker aandacht. Op de route zijn talrijke bezienswaardigheden te zien uit het Osmaanse Rijk, en die worden uitgebreid beschreven. Maar onderweg komt u ook overblijfselen tegen uit het Habsburgse-, Romeinse- en het Avaarse Rijk waarvoor aandacht is. Het is een interessante route en een route met ruim voldoende toeristische faciliteiten. Het een vlakke fietsroute die ook uitstekend geschikt is voor minder ervaren fietsers. Deze fietsroutegids beschrijft de route van de Sultans Trail van Wenen naar Belgrado in detail in tekst (de route is twee kanten op beschreven) ondersteund met gedetailleerde fietskaarten waarop de route staat ingetekend. De locatie van campings, jeugdherbergen, B&B's, hotels en winkels staat in de routebeschrijving aangegeven. In de gids staat verder alle praktische informatie die nodig is om de route te fietsen; van voorbereiding en vervoer naar de route tot een woordenlijst en de beschrijving van de bezienswaardigheden. Dit eerste deel van de Sultans Trail van Wenen via Bratislava en Boedapest naar Belgrado is 1000 km lang. De route is opgedeeld in zes trajecten en twee alternatieve trajecten. Fietsgids Sultans Trail fietsroute deel 1: Wenen - Boedapest -† Belgrado, uitgeverij Pirola, Nederlandstalig, (augustus 2018)

Sultanstrail Fietsroute

* historisch themaroute
* makkelijke, vlakke fietsroute 1000 km
* route is in twee richtingen beschreven

Klik hier voor de Sultanstrail deel 2 Vanaf Belgrado naar Istanbul

fietsen, fietsroute, Europafietsers, fietsen Europa, lange afstandsfietsroutes, meerdaagse, fietsvakanties, op de fiets, langs rivieren, Oostenrijk, Kroatie, Kroatie, Servie, Servie, Oost-Europa, Centraal-Europa, Turken, Turkse Rijk, Szekszard, Esztergom, Szekesfehervar, Budapest, Osijek, Dakovo, sultantrail, sultanstrail,†

Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Sultans Trail fietsroute deel 1 Wenen - Belgrado
  • ISBN: 9789064558368
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart