Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Sterrenkaart evenaar

€ 22,95

Met een sterrenkaart kun je precies zien hoe de sterren heten die boven je aan de sterrenhemel staan. Je kunt een sterrenkaart op tijd en op datum zetten, dan heb je heel overzichtelijk de stand van de sterren op dat moment. En dan maar omhoog kijken naar die mooie sterrenhemel. Met het blote oog of met een verrekijker. Op deze Walbrecht sterrenkaart staan ook de sterrenbeelden genoemd.

Er zijn sterrenkaarten voor verschillende gebieden op de aarde. Deze sterrenkaart is speciaal voor het gebied rond de evenaar. Stanley & Livingstone heeft sterrenkaarten voor de hele wereld. Behalve voor de poolgebieden. Je vindt de andere gebieden hier: sterrenkaarten bij Stanley & Livingstone.

Sterrenkaart Evenaar 0†† (10) † 15į NB - 15į ZB† Hij is bruikbaar voor de hele band rond de aarde b.v. voor BraziliŽ, Noordelijk Zuid Amerika, Centraal Afrika, Zuid India, Sri Lanka, IndonesiŽ en Indochina.

Deze zijn sterrenkaart voor rond de evenaar is Engelstalig:


Wil je meer weten over het gebruik van de sterrenkaarten? En over de sterren en sterrenbeelden die er te zien zijn? Koop dan ook het boekje het boekje 'Genieten van de sterrenhemel'

Planisfeer, planisferen, Walbrecht sterren, Walrecht sterren, sterrenkaart, sterrenkaarten, sterrenhemel, sterrenbeeld, sterrenbeelden, draaibare sterrenkaart,


 Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Sterrenkaart evenaar
  • Schrijver: Walbrecht
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart