Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Stedengids Trier

€ 15,25

Goede, uitgebreide en toch handzame stedengids van Trier; CityTrip Trier. Met uitneembare stadsplattegrond en metrokaart. De oude Romeinse stad Trier aan de Moezel heeft bijzonder veel te bieden; een antieke Romeinse poort, een amfitheater, Romeinse baden, Romeinse mozaÔeken, een basiliek, een dom, een paleis, het Rheinisches Landesmuseum en het geboortehuis van Karl Marx, om maar wat te noemen! Deze stedengids behandelt niet alleen de bezienswaardigheden van deze historische stad maar ook het Trier van de levensgenieter en terrasjesbezoeker, de kooplustige bezoeker, de kunstliefhebber en de city tripper op zoek naar ontspanning. De gids vertelt over beroemde personen die in Trier hun sporen hebben nagelaten en leidt u op een stadswandeling langs het mooiste van Trier. Ook kunt u met deze gids uitstapjes buiten Trier maken. De praktische reistips en adressen maken de gids compleet. Stedengids Trier, City Trip, Reise Know-How, Duitstalig, (december 2018)

'Je krijgt er meteen zin van, als je door deze reisgids bladert!'


Klik hier voor meer over de streek van de†Moezel

Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

stedengids Trier, stedengidsen, stadsgids, city guide, Stadtfuhrer, plattegrond, kaart, stadswandelingen, wandelingen, omgeving Trier, Mozel, Rheinland-Pfalz, Duitsland, Germany, stadt Trier,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Stedengids Trier
  • ISBN: 9783831731442
  • Schrijver: Joscha Remus
  • Uitgever: Reise Know-How
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart