Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Stedengids Bonn

€ 15,25

Goede, uitgebreide en toch handzame stedengids van Bonn; CityTrip Bonn. Met uitneembare stadsplattegrond en metrokaart. Bonn heeft veel te bieden. Als voormalige regeringsstad heeft het een hele wijk met belangrijke gebouwen die de geschiedenis van Duitsland vertellen. De talloze musea o.a. aan de 'Museumsmeile' bieden volop kunst en cultuur, er is een botanische tuin en Beethoven fans kunnen zijn geboortehuis bezoeken, om maar wat te noemen! Bonn ligt aan de Rijn, dus u kunt er ook boottochten maken en het fantasiekasteel Drachenburg bezoeken. Deze stedengids behandelt niet alleen de bezienswaardigheden van deze historische stad maar ook het Bonn van de levensgenieter en terrasjesbezoeker, de kooplustige bezoeker, de kunstliefhebber en de city tripper op zoek naar ontspanning. De gids vertelt over beroemde personen die in Bonn hun sporen hebben nagelaten en leidt u op een stadswandeling langs het mooiste van Bonn. Ook kunt u met deze gids uitstapjes buiten Bonn maken. De praktische reistips en adressen maken de gids compleet. Stedengids Bonn met uitneembare stadsplattegrond, City Trip, Reise Know-How, Duitstalig, (2016)

'Je krijgt er meteen zin van, als je door deze reisgids bladert!'Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

stedengids Bonn, stedengidsen, stadsgids, city guide, Stadtfuhrer, plattegrond, kaart, stadswandelingen, wandelingen, omgeving Duitsland, Germany, stadt BonnReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Stedengids Bonn
  • ISBN: 9783831728329
  • Schrijver: Markus Bingel
  • Uitgever: Reise Know-How
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart