Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Spanje Oost Groene Michelingids

€ 22,99

De Groene Michelingids van Oost-Spanje is een goede reisgids voor het gebied Ordesa in het centrale deel van de Spaanse PyreneeŽn,† Zaragoza en de omgeving van Zaragoza en het oostelijke kustgebied vanaf Vinaros tot aan Aguilas. Het zijn de provincies Aragon, Valencia en Murcia die in deze gids worden behandeld. Verder komt ook even Barcelona aan bod. Maar voordat men toe is aan de beschrijving van streken, plaatsen, musea en bezienswaardigheden worden eerst honderd pagina's besteed aan de praktische reisinformatie en de achtergronden, geschiedenis, kunst en cultuur van het oosten van Spanje. De Groene Gids van Michelin is een degelijke reisgids met een beoordelingssysteem met sterren die aangeven hoe bezienswaardig bepaalde plekken zijn. De gids werkt verder binnen de in hoofdstukken opgedeelde streken met een alfabetische volgorde van plaatsen. Bij iedere plaats wordt een lijstje gegeven met hotels en restaurants in diverse prijsklassen, festivals, cafťs en winkels, openbaar vervoer informatie en overige praktische toeristische informatie. De gids bevat verder een aantal autoroutes en wandelingen. Achterin een woordenlijst. De gids telt 340 pagina's en is geÔllustreerd met foto's, kaarten en plattegronden. Gaat u bijvoorbeeld naar de Costa de Azahar, Alicante, Lorca of naar de Aragonese Pyreneeen, dan is deze gids een goede keuze. Groene Gids Oost-Spanje, Nederlandstalig, (augustus 2019)Klik hier voor meer over Spanje, reisgids, stedengids, wandelen, fietsen, landkaart of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.reisgids Spanje, reisgidsen, Valencia, Morella, Alcoy, Jativa, Elche, Alicante, Costa Blanca, Murcia, Cartagena, Lorca, Huesca, Jaca, Parque national Ordesa y Monte Perdido, Sos del Rey Catolico, Ainsa, Sierra de Guara, Barbastro, Monasterio de Piedra, Tarazona, Teruel, Alcaniz, Spanje oost, oostkust Spanje, Barcelona, Groene Michelingidsen, lannoo, Groene gids Michelin


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Spanje Oost Groene Michelingids
  • ISBN: 9789401457347
  • Uitgever: Lannoo
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart