Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Spanje Noord Groene Michelingids

€ 27,99

De Groene Michelingids van Noord-Spanje is een goede reisgids voor Noordwest-Spanje vanaf San Sebastian, Bilbao en Pamplona tot aan Santiago de Compostela. Het zijn de provincies Navarra, Baskenland ( Guipuzcoa, Biskaje, Vitoria en Alava), La Rioja, CantabriŽ, AsturiŽ, GaliciŽ, en het noorden van CastiliŽ en Leon die in deze gids worden behandeld. Maar voordat men toe is aan de beschrijving van streken, plaatsen, musea en bezienswaardigheden worden eerst honderd pagina's besteed aan de praktische reisinformatie en de achtergronden, geschiedenis, kunst en cultuur van het noordwesten van Spanje. De Groene Gids van Michelin is een degelijke reisgids met een beoordelingssysteem met sterren die aangeven hoe bezienswaardig bepaalde plekken zijn. De gids werkt verder binnen de in hoofdstukken opgedeelde streken met een alfabetische volgorde van plaatsen. Bij iedere plaats wordt een lijstje gegeven met hotels en restaurants in diverse prijsklassen, festivals, cafťs en winkels, openbaar vervoer informatie en overige praktische toeristische informatie. De gids bevat verder een aantal autoroutes en wandelingen. Achterin een woordenlijst. De gids telt 550 pagina's en is geÔllustreerd met foto's, kaarten en plattegronden. Gaat u bijvoorbeeld naar de de noordkust van Spanje en de Picos de Europa, of Bilbao en San Sebastian, of gaat u de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela doen, dan is deze gids een goede keuze. Groene Gids Noord Spanje, Nederlandstalig, (juli 2018)


Noord Spanje Michelin reisgids

reisgids Spanje, reisgidsen, Spanje Noord, noordwesten, noorden, gallicie, Baskisch, euskadi, Compostella, Spanje, Groene Michelingidsen, lannoo, Groene gids Michelin, Pays Basque, Galicie, Asturie, Cantabrie, Castilie, Rioja, Baskenland, Navara,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Spanje Noord Groene Michelingids
  • ISBN: 9789401448697
  • Uitgever: Lannoo
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart