Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Spanje Barcelona Catalonie Groene Michelingids

€ 25,99

De Groene Michelingids van†Barcelona en CataloniŽ is een goede reisgids voor Catalonie en Andorra en de oostelijke Catalaanse Spaanse PyreneeŽn vanaf het Parc d' Aiguestortes i Estany de Sant Maurici, het noordoostelijke kustgebied en binnenland met Roses en Figueres, Girona, Lloret-de-Mar, Sitges, Tarragona Lleida en Manresa en omgeving. Verder komt Barcelona uitgebreid aan bod. Maar voordat men toe is aan de beschrijving van streken, plaatsen, musea en bezienswaardigheden worden eerst honderd pagina's besteed aan de praktische reisinformatie en de achtergronden, geschiedenis, kunst en cultuur van het noordoosten van Spanje. De Groene Gids van Michelin is een degelijke reisgids met een beoordelingssysteem met sterren die aangeven hoe bezienswaardig bepaalde plekken zijn. De gids werkt verder binnen de in hoofdstukken opgedeelde streken met een alfabetische volgorde van plaatsen. Bij iedere plaats wordt een lijstje gegeven met hotels en restaurants in diverse prijsklassen, festivals, cafťs en winkels, openbaar vervoer informatie en overige praktische toeristische informatie. De gids bevat verder een aantal autoroutes en wandelingen. Achterin een woordenlijst. De gids telt ruim 580 pagina's en is geÔllustreerd met foto's, kaarten en plattegronden. Gaat u bijvoorbeeld naar de Costa Brava, de Costa Daurada en de delta van de Ebro regio, Lerida en omgeving, de provincie Barcelona, of naar het†vorstendom Andorra dan is deze gids een goede keuze. Groene Gids Barcelona en Catalonie, Nederlandstalig, (juni 2017)Klik hier voor meer over Spanje, reisgids, stedengids, wandelen, fietsen, landkaart of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

Catalonie, Spanje, reisgidsen, Groene Michelingidsen, Lannoo, Michelin gids, Barcelona stedengids, Spanje noordoost, Noord-Spanje, Noordoost-Spanje, Catalonie, Aiguestortes y sant Maurici, Vielha en Vall d' Aran, Olot en Garrotxa,†Ripoll en la Seu d' Urgell, LLeida, Gerona,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Spanje Barcelona Catalonie Groene Michelingids
  • ISBN: 9789401439633
  • Uitgever: Lannoo
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart