Stanley & Livingstone
Voeg toe:

South Sudan Bradt reisgids Zuid Soedan

€ 20,50

De eerste reisgids voor Zuid-Soedan is de Bradt Travel Guide South Sudan. Een paar jaar na de onafhankelijkheid van Zuid-Sudan is Southern Sudan zich nog aan het definiėren. Dat is te voelen aan de hectische energie in de jonge hoofdstad Juba. Het is te hopen dat Zuid-Sudan zich politiek en economisch positief ontwikkelt. Zuid-Soedan heeft voor de ontwikkeling als toeristisch land in ieder geval veel troeven. Er zijn maar liefst vijf nationale parken met een indrukwekkende biodiversiteit. 'The Big Five' van de wildlife safari zijn er te spotten en een van de grootste jaarlijkse migraties van dieren vindt plaats in het Bandingilo National Park. De wetlands van de Sudd zijn ideaal om doorheen te peddelen en vogels de kijken en de Imatong Mountains en de berg Kinyeti zijn een mooi gebied om trektochten te maken. Maar natuur is niet het enige. Ook cultureel gezien is Zuid-Soedan een boeiend land met diverse tribale stammen. Deze reisgids biedt alle informatie voor een reis door Zuid-Sudan. Van informatie over veiligheid en gezondheid, culturele omgangsvormen en vervoer tot de beschrijving van plaatsen en bezienswaardigheden, activiteiten en accommodatie. De Bradt geeft goede achtergrondinformatie over geografie, politiek en bevolking en een natuurhistorische sectie met een dierengids. De Bradt is zowel nuttig voor expats en anderen die er vanwege hun werk naartoe gaan, als voor reizigers naar dit nieuwe land. Bradt Travel Guide South Sudan, (oktober 2013)

En zo gingen de Zuid-Soedanezen hoopvol de toekomst in, maar helaas is het sinds december 2013 weer onrustig. We hopen maar dat de strijd weer snel gestaakt wordt.

We hebben ook een landkaart van Zuid-Sudan

Sudan, South Sudan, Zuid-Soedan, Zuid-Sudan, Southern Sudan, Africa, Afrika, reisgids, reisgidsen, birdwatching, wildlife, culture, history, hotels, transportation, travel guidesReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • South Sudan Bradt reisgids Zuid Soedan
  • ISBN: 9781841624662
  • Schrijver: Sophie and Max Lovell-Hoare
  • Uitgever: Bradt
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart